Bonuri de masa pentru persoanele care se vaccineaza impotriva Covid-19

11/08/2021
Bonuri de masa pentru persoanele care se vaccineaza impotriva Covid-19

Bonuri de masa pentru persoanele care se vaccineaza impotriva Covid-19

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bonuri-de-masa-pentru-persoanele-care-se-vaccineaza-impotriva-covid-19/

Potrivit ministrului Sanatatii, Ioana Mihaila, coalitia de guvernare a agreat solutia acordarii de bonuri de masa pentru persoanele care se vaccineaza impotriva Covid-19.

Bonurile vor avea valoare nominala de 100 de lei si constituie o masura de stimulare a vaccinarii impotriva SARS-CoV-2.

“In ceea ce priveste masurile de stimulare, am agreat o masura care a fost propusa si anume bonuri de masa pentru cei care se vaccineaza de acum incolo si urmeaza sa vedem posibilitatile tehnice pentru a organiza loterii pentru persoanele vaccinate. Propunerea este de aproximativ 100 de lei pentru un bon de masa, pentru vaccinare completa – a doua doza de Pfizer sau prima doza de Johnson”, a declarat ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, citata de Agerpres.

De altfel, si alte voci din aparatul legislativ au afirmat, de curand, ca masurile de stimulare a vaccinarii sunt mult mai bune si mai eficiente decat restrictiile.

Anca Dragu, presedintele Senatului, este de parere ca atunci cand incerci sa impui o masura, reactia este una de retinere, motiv pentru care ar trebui sa se faca un apel permanent la responsabilizarea tuturor.

Etichete: stimularea vaccinarii, bonuri de masa vaccinare, ministrul sanatatii

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: