Florin Citu: Nu mai avem niciun judet in zona galbena – toate sunt in zona verde

13/05/2021
Florin Citu: Nu mai avem niciun judet in zona galbena – toate sunt in zona verde

Florin Citu: Nu mai avem niciun judet in zona galbena – toate sunt in zona verde

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/florin-citu-nu-mai-avem-niciun-judet-in-zona-galbena-toate-sunt-in-zona-verde/

Prim-ministrul Florin Citu a declarat joi ca toate judetele din Romania au intrat in scenariul verde si a apreciat ca scaderea numarului de cazuri de COVID-19 se datoreaza campaniei de vaccinare.

“Vestile bune continua in ceea ce priveste numarul persoanelor care se testeaza pozitiv – vedem ca scade in fiecare zi. Nu mai avem niciun judet in zona galbena – toate sunt in zona verde. Bucurestiul a eliminat din restrictii, acum doua-trei luni am spus ca acest val va tine doua-trei luni de zile – pana si eu am fost prea pesimist, se pare. A tinut mai putin, dar asta se datoreaza – eu zic, in mare-mare parte – unei campanii de vaccinare care a fost accelerata si astazi, in Romania, toti cei care vor sa se vaccineze pot sa o faca oricand, oriunde, la orice ora”, a declarat premirul Florin Citu, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, 22 mai va fi o zi importanta, in care membrii Guvernului se vor afla in strada pentru a sustine campania de vaccinare, iar seara se va desfasura finala Cupei Romaniei la fotbal, un eveniment sportiv cu spectatori.

Etichete: judete zona galbena, judete zona verde, campanie de vaccinare

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: