Maratonul vaccinarii, la Timisoara, cu sute de medici si voluntari

19/04/2021
Maratonul vaccinarii, la Timisoara, cu sute de medici si voluntari

Maratonul vaccinarii, la Timisoara, cu sute de medici si voluntari

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/maratonul-vaccinarii-la-timisoara-cu-sute-de-medici-si-voluntari/

Sute de voluntari, medici si asistenti din spitalele timisorene, alaturi de studenti medicinisti si comunitate isi vor reuni fortele, in perioada 23-25 aprilie, intr-un maraton al vaccinarii.

Trei zile si 10.000 de doze de vaccin Pfizer vor fi disponibile in 30 de fluxuri de vaccinare pentru victoria prin vaccinare a Timisoarei in fata pandemiei, au transmis, reprezentantii Primariei Timisoara, potrivit Agerpes.

“Ca medici in sectii de Terapie Intensiva, suntem ca niste medici de front, ne zbatem zilnic sa salvam cat mai multe vieti. Dar acum, fata de anul trecut pe vremea aceasta, avem puterea de a iesi impreuna din pandemie, prin vaccinare. Vaccinarea e gratuita, e eficienta, e sigura si ii indemn cu toata caldura pe toti timisorenii care inca nu s-au vaccinat sa se inscrie de indata pe platforma RoVaccinare si sa vina la maratonul vaccinarii. Salutam gestul de solidaritate al Camerei de Comert Industrie si Agricultura Timis, care a pus la dispozitie gratuit complexul CRAFT, cu toate facilitatile, asigurand astfel o locatie exceptionala pentru desfasurarea maratonului vaccinarii”, declara seful Sectiei ATI a Spitalului Judetean Timisoara, dr. Dorel Sandesc, potrivit sursei citate.

Si primarul Dominic Fritz spune ca Timisoara are sansa sa fie primul oras liber de COVID-19, daca ne vaccinam cu toti.

Accesul la vaccinare este gratuit, pe baza de programare. Oricine se poate programa online, pe platforma RoVaccinare sau telefonic, la call center-ul national (021.414.44.25) sau la call center-ul Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Municipiului Timisoara (0356.406.517).

Organizatorii maratonului vaccinarii sunt Asociatia pentru ATI ‘Aurel Mogoseanu’, Universitatea de Medicina si Farmacie ‘Victor Babes’ Timisoara si Primaria Municipiului Timisoara.

Etichete: vaccinare anti-covid, vaccinare timisoara, programare vaccinare

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: