DSP Dambovita si-a suplimentat capacitatea call-centerului cu sprijinul personalului militar

17/12/2020
DSP Dambovita si-a suplimentat capacitatea call-centerului cu sprijinul personalului militar

DSP Dambovita si-a suplimentat capacitatea call-centerului cu sprijinul personalului militar

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dsp-dambovita-si-a-suplimentat-capacitatea-call-centerului-cu-sprijinul-personalului-militar/

DSP Dambovita a anuntat marirea capacitatii call center-ului cu inca sase linii telefonice si extinderea colaborarii cu personalul militar din cadrul MApN.

“Pentru o mai buna gestionare a tuturor apelurilor venite din partea persoanelor care acuza simptome ale infectarii cu noul coronavirus, precum si pentru colectarea si corelarea datelor destinate monitorizarii infectiei SARS-CoV-2, incepand cu data de 15 decembrie 2020, capacitatea Call center-ului existent la nivelul DSP Dambovita a fost suplimentata cu 6 linii telefonice si s-a extins colaborarea cu personalul din cadrul MApN, ca urmare a parteneriatului incheiat intre ministerele de resort”, transmite DSP Dambovita intr-un comunicat de presa.

Reprezentantii DSP mai anunta ca i-au instruit pe cei care vor raspunde la telefoane si ca numarul unic este 021/ 414 44 45 este operabil non-stop.

“Pentru definitivarea aptitudinilor celor 34 de operatori care vor activa in noua structura de Call center, DSP Dambovita a efectuat mai multe sesiuni de instruire teoretica si practica. Numarul unic este 021/ 414 44 45, poate fi apelat din toate retelele de telefonie mobila si este operabil 24 de ore din 24. Recomandam oricarei persoane care are nevoie de informatii, sa apeleze cu incredere acest numar de telefon”, mai informeaza DSP Dambovita.

Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca pune la dispozitia directiilor de sanatate publica din tara aproximativ 600 de militari pentru a sprijini, in perioada urmatoare, eforturile generale de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Etichete: dsp dambovita, call center dsp dambovita, personal militar la dsp

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: