Militari ai M.Ap.N. in sprijinul Directiilor de Sanatate Publica

16/12/2020
Militari ai M.Ap.N. in sprijinul Directiilor de Sanatate Publica

Militari ai M.Ap.N. in sprijinul Directiilor de Sanatate Publica

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/militari-ai-m-ap-n-in-sprijinul-directiilor-de-sanatate-publica/

Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca pune la dispozitia directiilor de sanatate publica din tara aproximativ 600 de militari pentru a sprijini, in perioada urmatoare, eforturile generale de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Militarii vor indeplini sarcini de operatori call-center, pentru realizarea de anchete epidemiologice, precum si de operatori calculator, pentru completarea bazelor de date care se intocmesc in cadrul actiunilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

“Primii 230 dintre acestia actioneaza, incepand de marti, 15 decembrie, in judetele Alba, Arad, Bacau, Bihor, Botosani, Brasov, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea”, se precizeasa intr-un comunicat al MApN.

Potrivit sursei citate, sunt pregatite efective care sa-si desfasoare activitatea, in aceleasi conditii, in Municipiul Bucuresti si in alte judete, in functie de solicitarile directiilor de sanatate publica.

Colaborarea cu directiile de sanatate publica se realizeaza in baza unor protocoale institutionale, la solicitarea acestora.

Etichete: militari mapn, directiile de sanatate publica, anchete epidemiologice

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: