Calin Popescu-Tariceanu despre Victor Costache: Ca ministru a fost unul lamentabil

26/03/2020
Calin Popescu-Tariceanu despre Victor Costache: Ca ministru a fost unul lamentabil

Calin Popescu-Tariceanu despre Victor Costache: Ca ministru a fost unul lamentabil

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/calin-popescu-tariceanu-despre-victor-costache-ca-ministru-a-fost-unul-lamentabil/

Calin Popescu-Tariceanu spune despre Victor Costache, ministrul demisionar al Sanatatii, ca a comunicat putin si din varful buzelor.

“A venit demisia ministrului Sanatatii! Nu m-a luat prin surprindere! In toate lunile in care a fost ministru, dl Costache mi-a dat impresia unuia care isi face treaba intr-un mare sictir, de parca ne-ar fi facut un mare serviciu. A comunicat putin si din varful buzelor. A luat decizii indoielnice si tarzii, a avut in minte interesele celor putini si nu ale celor multi. Am auzit lucruri bune despre doctorul Costache, dar ca ministru a fost unul lamentabil”, a scris Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, pe pagina sa de Facebook.

In opinia sa, demisia era predictibila, iar cauzele sunt mai profunde si se leaga de lipsa de pregatire a sistemului medical pentru impactul pandemiei.

“Asa am ajuns ca doctorii si personalul medical sa intre in lupta total nepregatiti, cu masti de unica folosinta pe care le reutilizeaza, cu combinezoane improvizate si cu manusi gaurite. In loc de a se pregati pentru aceasta lupta, Orban & Co au preferat sa joace piesa alegerilor anticipate, piesa care astazi are un final dramatic. Am vazut reactiile la demisie ale unor lideri PNL. Pe fond, ei spun ca gestul dlui Costache este un gest de responsabilitate si onoare! Serios? Atunci cei care au ramas in guvern sunt ministri iresponsabili si lipsiti de onoare?”, a mai scris Tariceanu pe Facebook.

Etichete: victor costache, calin popescu tariceanu, demisie costache

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: