Medicul Carmen Orban pleaca de la conducerea Institutului Fundeni | Dr. Alina Tanase, noul manager

12/08/2019
Medicul Carmen Orban pleaca de la conducerea Institutului Fundeni | Dr. Alina Tanase, noul manager

Medicul Carmen Orban pleaca de la conducerea Institutului Fundeni | Dr. Alina Tanase, noul manager

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicul-carmen-orban-pleaca-la-conducerea-institutului-fundeni-dr-alina-tanase-noul-manager/

Institutul Clinic Fundeni va avea un alt manager. Actualul, medicul Carmen Orban care conduce institutia din 2011, a precizat ca isi va continua activitatea de manager in sistemul medical privat.

“Pe data de 16 august imi expira mandatul de manager si am anuntat Ministerul Sanatatii ca nu doresc un nou mandat. Doresc sa raman medic in Institutul Clinic Fundeni si voi profesa ca medic in continuare. Vreau sa am o noua provocare, aceea a managementului privat. Am multumit ministerului si colegilor, imi este foarte greu, raman medic in Institutul Clinic Fundeni, raman conferentiar la UMF Carol Davila, dar partea de management vreau sa o desfasor in sistemul privat”, a explicat dr. Carmen Orban citata de Agerpres.

Conform unui comunicat, ea a mai precizat ca doreste sa dezvolte un proiect de eficientizare a serviciilor medicale in domeniul privat, aplicand ‘concepte moderne’ menite sa vina in sprijinul pacientilor.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 8 EMC:

Sindromul de intestin iritabil

“Le multumesc calduros tuturor colegilor si colaboratorilor mei si ii asigur ca ii voi purta permanent in suflet si in gand!”, a mai spus Orban.

De asemenea, ministrul Sorina Pintea i-a multumit acesteia pentru intreaga activitate in aceasta functie, cu rezultate de exceptie, si i-a urat mult succes in cariera.

Noul manager al Institutului Clinic Fundeni, potrivit unei informari a Ministerului Sanatatii, va fi, incepand cu data de 16 august, medicul Alina Tanase, fost director medical la Institutul Fundeni.

Etichete: institutul fundeni, medic fundeni, medic carmen orban, medic alina tanase

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Codruta Nemet says:

    Am urmărit Forumul spitalelor din Iunie 2019 a cărui inițiator a fost distinsa Dna Dr Orbán . Mi a placut tot ce s a întâmplat acolo. Sper s o regăsesc și in viitor pe site uri. Felicitări și succes

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: