Functionari de la DSP Bucuresti, retinuti in dosarul falsului chirurg italian

26/03/2019
Functionari de la DSP Bucuresti, retinuti in dosarul falsului chirurg italian

Functionari de la DSP Bucuresti, retinuti in dosarul falsului chirurg italian

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/functionari-de-la-dsp-bucuresti-retinuti-in-dosarul-falsului-chirurg-italian/

Trei functionari de la Directia de Sanatate Publica Bucuresti si o consiliera juridica, avocata a lui Matteo Politi, falsul chirurg italian, au fost retinute luni seara.

Potrivit anchetatorilor, Matteo Politi ar fi fost ajutat de trei functionari de la DSP care au falsificat mai multe inscrisuri privind calitatea de doctor a italianului si i-au eliberat acestuia un cod de parafa.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Spondilita anchilozanta

“Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti au dispus confirmarea efectuarii in continuare a urmaririi penale fata de patru persoane din care trei avand calitatea de functionar in cadrul Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti. In cursul zilei de 25 martie au fost puse in executare mai multe mandate de perchezitie in vederea strangerii de material probatoriu”, se arata intr-o informare a Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti.

In acelasi dosar este anchetata si o consiliera juridica, ce se pretindea avocata italianului. Cele patru persoane sunt acum cercetate pentru fals intelectual, instigare la fals intelectual si complicitate.

Etichete: dsp bucuresti, matteo politi, fals intelectual

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: