Spitalul Judetean de Urgenta Valcea cauta medic radiolog

22/02/2019
Spitalul Judetean de Urgenta Valcea cauta medic radiolog

Spitalul Judetean de Urgenta Valcea cauta medic radiolog

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitalul-judetean-de-urgenta-valcea-cauta-medic-radiolog/

Spitalul Judetean de Urgenta Valcea are nevoie de cel putin un medic radiolog, potrivit unui comunicat de presa a institutiei. Aici a fost scos la concurs un post care este neocupat de mai multi ani.

“La acest moment, la nivelul Spitalului de Urgenta Valcea exista incadrati trei medici in specialitatea Radiologie si Imagistica Medicala cu competenta Computer Tomograf care pot efectua garzi, iar in conformitate cu legislatia in vigoare este necesar un numar de minimum patru medici pentru serviciul de garda (conform O.M.S. 870/ 2004). Spitalul Judetean de Urgenta Valcea a organizat de nenumarate ori concursuri pentru ocuparea posturilor de medici cu specialitate de Radiologie si Imagistica Medicala, ultimul concurs organizat a avut loc chiar in luna ianuarie a anului 2019, dar din pacate postul nu a fost ocupat”, a afirmat, printre altele, managerul unitatii medicale in comunicat mentionat.

La Spitalul Judetean Valcea functioneaza de anul trecut un computer tomograf nou. Incepand cu luna aprilie, aici va fi pus in functiune si un aparat de RMN.

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: