64 de apartamente noi pentru angajatii din spitalele bucurestene

21/10/2019

64 de apartamente noi pentru angajatii din spitalele bucurestene

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/64-de-apartamente-noi-pentru-angajatii-din-spitalele-bucurestene/

Consiliul General al Municipiului Bucuresti ar putea aproba transmiterea in administrarea ASSMB a peste 60 de apartamente cu destinatia de locuinte de serviciu pentru personalul angajat in unitatile sanitare de care se ocupa Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale, relateaza Agerpres.

“Se aproba transmiterea in administrarea Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti a unui numar total de 64 de apartamente (unitati locative), impreuna cu cota parte indiviza din dependintele comune ale imobilelor si cota-parte indiviza din teren”, prevede un proiect de hotarare, conform sursei citate.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 12 EMC:

Insuficienta cardiaca

Locuintele de serviciu vor fi repartizate personalului angajat in unitatile sanitare aflate in administrarea ASSMB, conform listelor aprobate de CGMB, prin incheierea unor contracte de locatiune. Pretul chiriei nominale pe luna este intre circa 70 de lei si aproximativ 140 de lei.

Conform raportului comun de specialitate al proiectului, cele 64 de apartamente au fost achizitionate de Municipiul Bucuresti prin contracte de vanzare-cumparare.

Etichete: locuinte angajati spitale bucuresti, locuinte pentru medici, locuinte cadre medicale

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Cum se trateaza romanii de raceala si durere in gat (Studiu)

Care sunt motivele prescrierii in exces a antibioticelor

Precizari despre cardul european de sanatate

Vaccinarea gratuita antiHPV va incepe in ianuarie 2020

Premiera la Spitalul Bagdasar-Arseni | Proceduri microchirurgicale reconstructive pentru ameliorarea efectelor limfedemului