Conferinta nationala | Ziua Medicului de Familie

03/05/2012

Conferinta nationala | Ziua Medicului de Familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/27-06-conferinta-nationala-ziua-medicului-de-familie/

Conferinta nationala – Ziua Medicului de Familie

Locatie: AMF Arad
Perioada: 28- 30.06.2012
Persoana de contact: Adrian Maghera

 

Dragi colegi, avem deosebita placere de a va invita la
Conferinta Nationala de Medicina de Familie:Ziua Medicului de familie 2012
organizata sub sloganul: „Medicina de familie – prioritatea sistemului sanitar, intre retorica si adevar. ”

Conferinta se desfasoara la Arad, in perioada 28-30 iunie 2012, sub patronajul si cu sprijinul organizatiilor noastre nationale si locale, a Universitatii de Vest Vasile Goldis Arad si a autoritatilor zonale.
Derularea conferintei se va face cu participarea nationala si internationala a vorbitorilor, medici de familie si altspecialisti, iar calitatea informationala a lucrarilor va fi pe masura evenimentului. Urmeaza multa, multa stiinta!
Aria expozitionala, care va aduce la Arad cele mai cunoscute companii farmaceutice si producatori ai echipamentelor medicale sau IT,  va fi un prilej minunat de informare asupra noutatilor in domeniu.
Imbinarea informatiei de specialitate cu dezbaterea problemelor stringente ale breslei noastre se vrea un pas inainte in fixarea medicinei de familie pe schema sistemului de sanatate romanesc. Ani de-a randul, organizarea si dialogul purtat in cadrul specialitatii MF, dar si valentele cu celelalte paliere medicale sau politice, au facut ca specialitatea noastra sa prinda contur, intr-o aliniere progresiva la tendintele europene  si mondiale. Conferinta aradeana va continua linia dialogului si a organizarii, stiut fiind ca cea mai paguboasa atitudine ar fi izolarea doctorilor de familie la cabinete.
Gravele probleme, care se cer infruntate, se rezolva numai in echipa, uniti.
Suntem, la aceasta ora, cea mai organizata si mai sonora specialitate medicala, din pacate nu si cea mai corect finantata. Dar IMPREUNA putem darama muntii!

Va asteptam la Arad, in perioada 28-30 iunie 2012, ca sa continuam ceea ce am inceput cu ani in urma!
Fiindca aceasta conferinta, devenita simbol, puncteaza „Ziua Nationala a Medicului de Familie”, oferta noastra artistica va fi una de exceptie. Vom face astfel incat la Arad, in iunie, sa ne simtim cu adevarat sarbatoriti, sa ne simtim piloni ai intelectualitatii romane, indiferent de conditiile politico-sociale care ne inconjoara. Potentialul doctorilor de familie este urias!

Va pregatim un show incendiar de doua ore, unde veti urmari baletul prestigioasei scoli „Anca Ardelean Rimini”- Italia, muzica divina a cantaretei Maria Raducanu, dar si a ineditului grup chitara/folk Nelu Pitic- Daniel Julean. Vom lansa cartile Otiliei Tiganas, prezentate de criticii/jurnalisti prozatori Radu Tuculescu si Alexandru Petria, toate asezonate cu o generoasa oferta de carte. Seara va continua cu momente artistice inedite prin vocea actritei aradene Dorina Darie Peter si a maestrului Victor Rebengiuc. Pentru ca impresia artistica sa fie completa, vom admira exponatele: grafica- pictura- icoane pe sticla a trei reputati artisti aradeni.

BaricadaTV  Arad, televiziunea-prieten al medicilor de familie, va filma continuu si va aduna interviuri informale ale participantilor, care vor fi arhivate. Veti spune pe sticla tot ceea ce ganditi. Necenzurat, fara moderatori ostili. Va fi momentul nostru!

Arad, 28-30 iunie, mare- mare sarbatoare a breselei noastre, va asteapta cu drag!…Fiindca o meritam…

Va asteptam cu lucrari!

autor

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: