25-26 octombrie 2011, Medical Forum Oradea

25/10/2011

25-26 octombrie 2011, Medical Forum Oradea

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/25-26-octombrie-2011-medical-forum-oradea/

“mf – ziarul medicului de familie” organizeaza sub patronajul Societatii Nationale de Medicina Familiei din Romania o noua editie in Oradea a conferintei Medical Forum care va avea loc la Hotel Ramada, sala Toscana (Calea Aradului nr. 9), in zilele de 25-26 octombrie 2011.

Sistemul de sanatate romanesc este vizibil marcat de toate politicile sanitare aplicate in scopul reformarii lui. Subfinantarea cronica, suma alocata per capita pentru sanatatea fiecarui cetatean, managementul sanitar de multe ori defectuos, contureaza imaginea unui sistem deloc sanatos. In acest context, medicina primara, baza acestui sistem medical, este si ea afectata. Va invitam asadar sa dezbatem pe larg aceste probleme alaturi de specialisti de renume din domeniu, de autoritati ale sistemului medical cat si de lectori de pe plan local.
Temele aflate in dezbatere vor aborda problematici importante pentru intreg sistemul de medicina primara: “Medicina de familie, prezent si perspective”, “Managementul cabinetului de familie”, “Rolul medicului de familie in preventie, diagnostic precoce si monitorizarea bolilor cronice”, “Bolile acute in cabinetul medicului de familie”. Manifestarea va fi creditata EMC, iar la lucrarile ei sunt asteptati 200 – 300 de medici si presedinti ai filialelor SNMF din intreaga tara.

Participantii la Medical Forum vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare. Expunerile vin in intampinarea nevoii de informare a medicilor prin conectarea acestora la noutatile existente pe piata de profil.

Mai multe detalii aici.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Includerea persoanelor fara adapost si a celor cu handicap sau imobilizati la pat in etapa a II-a de vaccinare

Ministrul Sanatatii: In Bucuresti avem capacitate dubla de vaccinare fata de vaccinurile disponibile in acest moment

Sibiu: Cabinet de Pneumologie pentru evaluarea copiilor care au avut Covid-19

Peste 75% dintre persoanele programate pentru vaccinare sunt varstnici sau au boli cronice

Lista de asteptare pentru vaccinarea anti-Covid daca platforma nu permite programarea