20 de persoane vor primi vaccin impotriva virusului Ebola

29/08/2014

20 de persoane vor primi vaccin impotriva virusului Ebola

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/20-de-persoane-vor-primi-vaccin-impotriva-virusului-ebola/

Vaccinul pediatric hexavalent HexyonHexacima a fost aprobat in Europa20 de voluntari vor primi un vaccin impotriva virusului Ebola, a precizat Anthony Fauci, directorul Institutului National pentru Alergii si Boli Infectioase, departament al Institutului National de Sanatate. Testarea vaccinului impotriva Ebola va incepe la Clinica Bethesda din SUA, din apropiere de Washington.

20 de voluntari vor testa un vaccin impotriva virusului Ebola

Vaccinul experimental li se va injeca in brat celor 20 de voluntari. Specialistii doresc sa vada daca noul vaccin este sigur si daca poate genera reactia imunologica necesara.

Experimentele vor fi realizate in mai multe tari

Mai multe experimente vor fi realizate in Marea Britanie, Gambia, Mali si Nigeria.

Pana in prezent, a fost aplicat un tratament experimental doctorului si asistentei medicale infectati cu virusul Ebola. Tratamentul ZMapp a functionat, starea acestora imbunatatindu-se considerabil.

1350 de persoane au murit din cauza virusului Ebola

Numarul tot mai mare de victime a determinat Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) sa declare stare de urgenta la nivel international.

In acelasi timp, s-a dat unda verde pentru folosirea tratamentului experimental de vreme ce virusul continua sa se raspandeasca.

Autor: Agerpress

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: