2.000 de mamografii gratuite suplimentate, in campania contra cancerului mamar

25/10/2011

2.000 de mamografii gratuite suplimentate, in campania contra cancerului mamar

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/2-000-de-mamografii-gratuite-suplimentate-in-campania-contra-cancerului-mamar/

Un numar foarte mare de femei s-au aratat interesate de a face o ecografie mamara gratuita, in urma campaniei “Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!”. Drept urmare, numarul de ecografii mamare a fost suplimentat cu inca 2.000, fata de cele 1.000, cat erau estimate initial.

“Suntem placuti impresionati de efectul campaniei si de faptul ca foarte multe femei au inteles mesajul transmis de noi si s-au indreptat catre clinicile Gral Medical pentru o ecografie gratuita. Cu aceasta ocazie, dorim sa prevenim aparitia cancerului de san, si sa aducem statisticile in marjele mediilor europene”, a declarat Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC).

Cele 2.000 de mamografii vor fi programate si efectuate pana la sfarsitul lunii noiembrie 2011. Programarile se vor face in ordinea primirii cererilor din clinicile Gral, cereri efectuate in perioada 03 10 2011 – 31 10 2011.

“Gral Medical doreste sa ramana in continuare alaturi de toti cei care lupta impotriva cancerului din Romania si, de aceea, faptul ca o astfel de campanie ajunge la inimile romancelor, ne-a determinat sa decidem sa marim cu de 2 ori numarul ecografiilor acordate gratuit. De asemenea, pentru a veni in sprijinul campaniei, programul clinicilor s-a extins si in zilele de sambata”, a declarat  Robert Chitan, director promovare-dezvoltare Gral Medical, adaugand ca se vor crea liste de asteptare, iar orice programare neonorata va fi inlocuita cu una de pe aceste liste.

“In cazul in care pana la sfarsitul lunii octombrie vor ramane persoane in afara celor 3000 de echografii gratuite, vom oferi suplimentar, pana la sfarsitul anului, un pachet de reducere de 40% la fiecare investigatie”, a mai precizat Robert Chitan.

Reamintim ca programarile se pot face direct pe pagina oficiala a campaniei – www.invingemcancerul.ro – pe baza unui formular de inscriere, ce poate fi gasit in sectiunea “Campanie”.

Initiativa “Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!” a reusit sa transmita un mesaj de responsabilizare cu privire la cancerul de san si sa vina in intampinarea femeilor cu ecografii gratuite in: Ploiesti, Pitesti, Craiova, Focsani si Bucuresti.

Autor: Mirabela Viasu

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: