Arhiva evenimente medici de familie

Arhiva evenimente

Forum medical | Constanta

Forum medical

Organizatori: SNMF si Pharmabusiness

Locatia: Constanta
Perioada: 12 – 13.06.2012, Constanța
Persoana de contact: Rodica Tanasescu

“mf – ziarul medicului de familie” organizeaza sub patronajul Societatii Nationale de Medicina Familiei din Romania o noua editie in Constanta a conferintei regionale Medical Forum care va avea loc la Hotel Ibis, Sala Ovidiu (Str. Mircea cel Batran nr.39B-41).

Temele aflate in dezbatere vor aborda subiecte importante pentru sistemul de medicina primara precum: “Medicina de familie in ani de criza”, “Managementul cabinetului medical individual”, “Medicul de familie, educator si consilier” dar si “Monitorizarea bolilor cronice”.

Va invitam asadar sa dezbatem pe larg aceste subiecte alaturi de specialisti de renume din domeniu, de autoritati ale sistemului medical cat si de lectori de pe plan local.

Manifestarea va fi creditata EMC, iar la lucrarile ei sunt asteptati 200 – 300 de medici si presedinti ai filialelor SNMF din intreaga tara.

Participantii la Medical Forum vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare. Expunerile vin in intampinarea nevoii de informare a medicilor prin conectarea acestora la noutatile existente pe piata de profil.