100 de posturi scoase la concurs la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau

11/02/2016

100 de posturi scoase la concurs la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/100-de-posturi-scoase-la-concurs-la-spitalul-judetean-de-urgenta-buzau/

concurs-de-admitereAproape 400 de persoane au participat la concursul organizat de Spitalul Judetean de Urgenta Buzau pentru ocuparea a 100 de posturi de asistenti medicali, infirmiere, brancardieri si ingrijitoare.

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau a mai scos anterior 22 de posturi de medici specialist la concurs,  insa doar patru au fost ocupate.

“Este cel mai important concurs din ultimii ani, pentru o transparenta totala, subiectele vor fi extrase din 5.000 de teste grila, plicul final cu grilele de concurs fiind extras in prezenta Comisiei de concurs formata din cinci membri, in prezenta unor observatori de la Sindicatul Sanitas”, a declarat presedintele Consiliului de Administratie al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, Laurentiu Gavrila, conform Agerpres.

 Tot el mai spune ca in scehma de personal mai exista alte 18 posturi de medic specialist pentru care se vor organiza concursuri.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru testele RT-PCR efectuate la nivel national

Ministrul Sanatatii: Speram ca in a doua jumatate a lunii octombrie sa mergem pe o panta descendenta a cazurilor Covid

Studiu: Persoanele infectate cu Covid-19 pot transmite boala animalelor de companie

In farmaciile rusesti va fi disponibil un medicament antiviral destinat tratarii formelor usoare si moderate de Covid

Ziua Mondiala Alzheimer | Medic de familie: Este important ca boala sa fie recunoscuta la timp; Apropiatii si medicul de familie au rol de baza