1 iunie – primul termen avansat de autoritati pentru revenirea la normalitate a Romaniei

05/04/2021

1 iunie – primul termen avansat de autoritati pentru revenirea la normalitate a Romaniei

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/1-iunie-primul-termen-avansat-de-autoritati-pentru-revenirea-la-normalitate-a-romaniei/

Premierul Florin Citu spune ca la sfarsitul lunii mai se poate vorbi de revenirea la normalitatea. El a anuntat constituirea unui comitet interministerial care sa asigure, de la 1 iunie, stabilitrea masurilor.

“Astazi voi anunta constituirea unui comitet interministerial care sa asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate a Romaniei. Acesta este primul jalon pentru revenirea la normalitate. Comitetul va fi in coordonarea premierului. Fiecare ministru va discuta cu cei din domeniul sau si va veni cu solutii. Campania de vaccinare, stiti foarte bine, ma uit, iau in calcul lunile aprilie si luna mai, in aceste doua luni vom avea 8,3 milioane de doze de vaccin care intra in Romania, la finalul lunii mai vom avea poate 5 milioane de persoane vaccinate si in scenariul optimist chiar 6 milioane de romani vaccinati (…). Putem vorbi la sfarsitul lunii mai de revenirea la normalitatea.”, a declarat prim-ministrul Florin Citu, luni, intr-o conferinta de presa.

De asemenea, el a adaugat ca acest comitet interministerial va include toate ministerele si se ia in calcul si invitarea unor sindicate si patronate.

Etichete: revenirea la normalitate, eliminare restrictii, campanie de vaccinare, florin citu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Medicii sunt pregatiti pentru valul patru (Prefectul Capitalei)

Noile reglementari in modul de acordare a concediilor medicale, in vigoare din 1 august 2021

CDC: Varianta Delta a SARS-CoV-2, la fel de contagioasa ca varicela

Pfizer: A treia doza de vaccin produce de 5 ori mai multi anticorpi impotriva variantei Delta

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a lansat Ghidul asiguratului