Stiri medicale

WONCA si WHO solicita opinia medicilor de familie

Data ultimei actualizari: 07/10/2013

woncaMedicii de familie isi pot exprima opinia si pot impartasi din experienta personala in controlul, diagnosticul si tratamentul pacientilor intr-un sondaj de opinie realizat de World Health Organization (WHO) si World Organization of Family Doctors (WONCA).

Experienta medicilor in asistenta medicala primara

Prin sondajul de opinie realizat de WHO si WONCA, medicii isi pot expune exprientele in asistenta medicala primara.

Sondajul este adresat tuturor medicilor care asigura asistenta medicala primara, indiferemt de gradul de dezvoltare a tarii din care fac parte. Sondajul este deschis si medicilor care isi practica meseria in tari in care au existat sau continua sa existe situatii conflictuale sau dezastre naturale.

Experientele medicilor – subiecte in viitoarele publicatii ale WHO SI WONCA

Rezultatele sondajului la care vor raspunde medicii de familie vor putea fi utilizate ca surse in viitoarele publicatii ale WONCA si WHO.

In acelasi timp, experientele impartasite de medici vor putea fi subiectul unor articole publicate in “High Quality, Integrated People – centred Services”.

Medicii pot participa la sondaj pana in noiembrie

Pana pe 8 noiembrie 2013, WHO si WONCA ofera medicilor posibilitatea sa-si exprime opinia referitoate la asistenta medicala primara si sa impartaseasca din experientele proprii.

Sondajul de opinie poate fi accesat la urmatorul link http://surveymonkey.com/s/ZRXKCF5.

Sursa: www.globalfamilydoctor.com

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.