Stiri medicale

Contractului Colectiv de Munca la nivel de grup de unitati al Ministerului Sanatatii si unitatilor din subordine

Data ultimei actualizari: 27/08/2012

Ministerul Sanatatii a agreat continutul Contractului Colectiv de Munca la nivel de grup de unitati al Ministerului Sanatatii si unitatilor din subordine. Contractul Colectiv de munca a fost discutat în mai multe întâlniri cu reprezentantii organizatiilor sindicale, care au fost de acord cu prevederile acestuia.

Pâna la semnarea Contractului, Ministerul Sanatatii posteaza pe pagina de web. www.gov.ms.ro continutul acestuia, cu scopul de a asigura transparenta negocierilor, pe de o parte, si de a furniza, pe de alta parte, o baza de plecare pentru toate negocierile colective la nivel de unitate, ce vor avea loc în urma cerintelor imperative ale legii. Ministerul Sanatatii isi reafirma disponibilitatea pentru semnarea documentului din dorinta de a asigura stabilitate si echilibru la nivelul sistemului sanitar, in folosul salariatilor din sanatate, principalii beneficiari ai Contractului colectiv de munca.

Pentru a citi intregul Contract Colectiv de munca apasa aici

 

Stire realizata de: Echipa de redactie FormareMedicala.ro

Autor: Dorina Pirau
Dorina Pirau

Dorina Pirau este Editor Sef al echipei de redactie FormareMedicala, cu experienta de peste 10 ani in jurnalism medical, autor al numeroase articole si stiri medicale disponibile pe portalul FormareMedicala.ro Coordonator al unui mare numar de proiecte precum conferinte medicale, congrese international, cursuri. Editor coordonaor al revistei de Romane de Medicina Dentara si Editor Coordonator al Tribunei CMDB.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.