Stiri medicale

Conferinta Regionala a Medicilor de Familie – Cluj – Napoca

Data ultimei actualizari: 15/05/2014

Medical Forum Bacau – 23 – 24 octombrie 2013Conferinta medicilor de familie pentru regiunea de dezvoltare nord – vest va avea loc la Cluj – Napoca in perioada 21 – 24 mai 2014. Evenimentul este creditat EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania. Presedintele comitetului stiintific de organizare este dr. Ana Dascal.

Lectori invitati la Conferinta regionala a medicilor de familie

In cadrul evenimentului adresat medicilor de familie, vor dezbate subiecte de actualitate in medicina de familie Aurel Bizo (Romania), Francesco Adolfo Carelli (Italia), Madeleine Gherman (Romania), Chris Derrett (Marea Britanie), Dan Dumitrascu (Romania), Adrian Opre (Romania).

Sesiune de workshopuri – 21 mai 2014

Alaturi de prezentarile in plen, vor fi organizate o serie de workshopuri pe data de 21 mai 2014. Acestea se vor desfasura pe strada Constanta, numarul 5.

Comitet stiintific

Alaturi de presedintele comitetului stiintific de organizare, dr. Ana Dascal, fac parte dr. Cornel Pop, dr. Aida Puia, dr. Emiliana Costiug, dr. Camelia Bakri, dr. Claudia Pop Indolean, dr. Rodica Sorina Pop, dr. Daniela Marincean, dr. Luminita Crisan.

Inscriere si participare

Inregistreaza la conferinta se face online. Studentii pot participa gratuit la manifestarile conferintei.

Pentru inregistrare si pentru informatii suplimentare, click aici.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.