Ziua Nationala a Medicului de Familie

04/07/2016

Ziua Nationala a Medicului de Familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ziua-nationala-a-medicului-de-familie/

snmf4 iulie este Ziua Nationala a Medicului de Familie. Membrii Societatii Nationale de Medicina Familiei din Romania sarbatoresc aceasta zi de peste 15 de ani.
    
Drumul a fost lung, plin de greutati, dar si de succese si el continua. Este deja o traditie sa se organizeze in fiecare an o conferinta nationala prilejuita de aceasta sarbatoare. In acest an, sarbatoarea noastra a fost organizata la Braila sub titlul “Medicina de familie – Prima linie in asistenta medicala”.
    
Acesta zi marcheaza intalnirea medicilor  de familie din Romania, care dezbat cu mult profesionalism si implicare aspecte curente ale practicii medicale in lumina ultimelor ghiduri si noutati care pot imbunatati activitatea medicala prin cresterea calitatii actului medical. Ca de obicei, in centrul preocuparilor noastre sta pacientul, destinatarul muncii si pregatirii noastre.
                
Ne-am dezvoltat profesional, castigand o identitate curriculara in permanenta adaptare si modernizare, am invatat sa ne respectam, respectand pacientii nostri, am dezvoltat colaborari profesional-stiintifice cu colegii din alte specialitati si din alte esaloane ale sistemului de sanatate, ne-am adaptat practica medicala la solicitarile societatii civile si ai factorilor decizionali.
    
A practica medicina de familie in Romania secolului XXI este un angajament plin de provocari pe care noi intelegem sa il respectam.

Ne dorim intelegere din partea pacientilor nostri si sustinere din partea legiuitorilor, ne dorim respect pentru medici si pacienti deopotriva din partea decidentilor, pentru a face din medicina de familie o specialitate cu adevarat integrata european.

Biroul de presa al Societatii Nationale de Medicina Familiei

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: