Ziua Medicului de Familie: Conferinta Nationala de Medicina de Familie Iasi

04/07/2011

Ziua Medicului de Familie: Conferinta Nationala de Medicina de Familie Iasi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ziua-medicului-de-familie-conferinta-nationala-de-medicina-de-familie-iasi/

In perioada 30 iunie – 3 iulie Formaremedicala.ro a sarbatorit Ziua Medicului de Familie participand la Conferinta Nationala de Medicina de Familie, organizata la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi cu aceasta ocazie. Evenimentul i-a avut ca invitati pe Prof. Dr. Vasile Astarastoae (Presedinte C.M.R.), D-na Dr. Tanasescu Rodica (Presedinte SNMF), D-l Gheorghe Nichita (Primar Muncipiu Iasi), D-na Dr. Doina Mihaila (Presedinte F.N.P.M.F.). La Conferinta au fost prezentipeste 700 de participanti din toata tara.

Festivitatea de deschidere a avut loc joi, 30 iunie 2011 in Sala de Consiliu a Primariei Iasi, fiind urmata de Cocktail‐ul de bun venit. Echipa Formare Medicala a avut un stand de prezentare, unde medicii participanti la Conferinta au aflat ultimele noutati disponibile pe platforma formaremedicala.ro si au avut ocazia sa faca noi conturi de utilizator. Pe 2 iulie, unul dintre principalii formatori – Dr. Daciana Toma (referent) a sustinut un discurs despre platforma www.formaremedicala.ro si noile metode de invatare: “Programul e‐learning pentru medicina de familie”, punand accent pe succesul avut de portalul formaremedicala.ro in randul medicilor de familie in primele 3 luni de la lansare.

Pentru a va face un cont si a beneficia de avantajele www.formaremedicala.ro click aici.

 

autor

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: