Ziua internationala a asistentilor medicali | Rafila: Va apreciez si va respect!

12/05/2023
Ziua internationala a asistentilor medicali | Rafila: Va apreciez si va respect!

Ziua internationala a asistentilor medicali | Rafila: Va apreciez si va respect!

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ziua-internationala-a-asistentilor-medicali-rafila-va-apreciez-si-va-respect/

Imbunatatirea pregatirii si a conditiilor de desfasurare a activitatii profesionale a asistentilor medicali reprezinta o prioritate pentru Ministerul Sanatatii, care lucreaza in parteneriat cu organizatiile profesionale si sindicale ale asistentilor medicali si moaselor din Romania, a transmis ministrul Alexandru Rafila, vineri, de Ziua internationala a asistentilor medicali.

“Asistentii medicali si moasele din Romania ingrijesc zilnic zeci de mii de copii, persoane varstnice, persoane cu dizabilitati si alte categorii de pacienti! De Ziua Internationala a Asistentilor Medicali, le multumesc tuturor celor care sarbatoresc astazi, pentru profesionalismul si pentru daruirea cu care isi fac meseria. La multi ani celor 150.000 de asistenti medicali si moase din Romania! Va apreciez si va respect!”, a scris Rafila pe pagina sa de Facebook.

Tema stabilita pentru 2023 de catre Consiliul International al Asistentilor (ICN) Medicali  este “Asistentii medicali: viitorul nostru”. Potrivit conducerii Consiliului, trebuie sa invatam din lectiile pandemiei si sa transpunem experientele in actiuni pentru viitor, care sa ne asigure ca asistentii sunt protejati, respectati si apreciati.

Etichete: asistenti medicali, ziua asistentilor medicali, rafila

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: