Zilele Stiintifice ale Institutului National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”

14/07/2020
Zilele Stiintifice ale Institutului National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”

Zilele Stiintifice ale Institutului National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/zilele-stiintifice-ale-institutului-national-de-boli-infectioase-prof-dr-matei-bals/

Institutul National de Boli Infectioase „Prof.Matei Bals” in colaborare cu Societatea de Boli infectioase si HIV/SIDA, Academia Europeana HIV/SIDA si de Boli Infectioase organizeaza in perioada 28 – 30 octombrie 2020, cea de-a 16-a editie a Zilelor Stiintifice ale Institutului National de Boli infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”.

Potrivit organizatorilor, acesta este un eveniment stiintific cu caracter multidisciplinar care isi propune sa prornoveze excelenta in domeniul medical si de cercetare, incurajand expunerea unui spectru de lucrari stiintifice, in spiritul unei manifestari de tinuta cu care v-am obisnuit.

Avand in vedere contextui epidemioogic actual generat de infectia cu SARS-CoV2 si preocuparea pentru a respecta toate conditiile de bio-siguranta, organizatorii evenimentului propun desfasurarea congresului din acest an in sistem on-line.

“Luam insa in considerare ca, in situatia in care se modifica acest context epidemologic, sa desfasuram congresul in sistem rezidential. Este o prioritate pentru noi sa ne adaptam cat rnai rapid, astfel incat sa oferim accesul zuturor celor interesati la un eveniment stiintific asteptat, considerand putem asigura aceleasi standarde academice pentru comunitatea stiintifica careia ne adresam. Cu convingerea ca veti accepta sa fiti alaturi de noi, ca de fiecare data, in calitate de sponsori, pentru a mentine acest congres ca pe un eveniment stiintific de referinta, va multumim anticipat si va rugarn ne transmiteti raspunsul si disponibilitatea Dvs. de a participa la aceasta manifestare”, se precizeaza intr-un comunicat semnat de Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel, manager la Institutul National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals” din Capitala.

Mai multe detalii, AICI.

Etichete: zilele stiintifice matei bals, institutul matei bals, conferinta medicala

autor

Autor: Adriana Pavel

3 Comentarii

 1. Rodica Serban says:

  Buna ziua,
  M-am înregistrat la Dvs pentru a participa on line la Zilele stiintifice ale Institutului Matei Vals.
  Nu am primit nici un email cu pasii de urma.
  Multumesc

 2. Serban Rodica Mariana says:

  Buna ziua,

  Teoretic m-am inscris la Zilele Institutului Matei Bals octombrie 2020, dar nu am primit nici o notificare pe emailul meu.
  Puteti verifica daca inregistrarea mea a fost validata.
  Multumesc,
  Dr. Rodica Serban

 3. […] ARTICOL a fost preluat integral de pe ACEST WEBSITE (click aici pentru a vedea sursa […]

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: