Zilele Stiintifice ale Institutului National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”

14/07/2020

Zilele Stiintifice ale Institutului National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/zilele-stiintifice-ale-institutului-national-de-boli-infectioase-prof-dr-matei-bals/

Institutul National de Boli Infectioase „Prof.Matei Bals” in colaborare cu Societatea de Boli infectioase si HIV/SIDA, Academia Europeana HIV/SIDA si de Boli Infectioase organizeaza in perioada 28 – 30 octombrie 2020, cea de-a 16-a editie a Zilelor Stiintifice ale Institutului National de Boli infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”.

Potrivit organizatorilor, acesta este un eveniment stiintific cu caracter multidisciplinar care isi propune sa prornoveze excelenta in domeniul medical si de cercetare, incurajand expunerea unui spectru de lucrari stiintifice, in spiritul unei manifestari de tinuta cu care v-am obisnuit.

Avand in vedere contextui epidemioogic actual generat de infectia cu SARS-CoV2 si preocuparea pentru a respecta toate conditiile de bio-siguranta, organizatorii evenimentului propun desfasurarea congresului din acest an in sistem on-line.

Continut educational:

“Luam insa in considerare ca, in situatia in care se modifica acest context epidemologic, sa desfasuram congresul in sistem rezidential. Este o prioritate pentru noi sa ne adaptam cat rnai rapid, astfel incat sa oferim accesul zuturor celor interesati la un eveniment stiintific asteptat, considerand putem asigura aceleasi standarde academice pentru comunitatea stiintifica careia ne adresam. Cu convingerea ca veti accepta sa fiti alaturi de noi, ca de fiecare data, in calitate de sponsori, pentru a mentine acest congres ca pe un eveniment stiintific de referinta, va multumim anticipat si va rugarn ne transmiteti raspunsul si disponibilitatea Dvs. de a participa la aceasta manifestare”, se precizeaza intr-un comunicat semnat de Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel, manager la Institutul National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals” din Capitala.

Mai multe detalii, AICI.

Etichete: zilele stiintifice matei bals, institutul matei bals, conferinta medicala

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. […] ARTICOL a fost preluat integral de pe ACEST WEBSITE (click aici pentru a vedea sursa […]

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru testele RT-PCR efectuate la nivel national

Ministrul Sanatatii: Speram ca in a doua jumatate a lunii octombrie sa mergem pe o panta descendenta a cazurilor Covid

Studiu: Persoanele infectate cu Covid-19 pot transmite boala animalelor de companie

In farmaciile rusesti va fi disponibil un medicament antiviral destinat tratarii formelor usoare si moderate de Covid

Ziua Mondiala Alzheimer | Medic de familie: Este important ca boala sa fie recunoscuta la timp; Apropiatii si medicul de familie au rol de baza