Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgenta “Agrippa Ionescu”

13/05/2019
Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgenta “Agrippa Ionescu”

Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgenta “Agrippa Ionescu”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/zilele-medicale-ale-spitalului-clinic-de-urgenta-agrippa-ionescu/

Spitalul Clinic de Urgenta ”Prof. Dr. Agrippa Ionescu” si Directia Medicala a Serviciului Roman de Informatii organizeaza prima editie a Zilelor Medicale ale Spitalului Clinic de Urgenta ”Prof. Dr. Agrippa Ionescu”.

Evenimentul va avea loc in perioada 24 – 25 mai si este organizat in parteneriat cu Societatea Romana de Medicina Interna, Societatea Romana de Microbiologie si Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania, sub patronajul Universitatii de Medicina si Farmacie ”Carol Davila” si al Academiei de Stiinte Medicale.

In cadrul editiei de debut se vor aborda problematici complexe din specialitatiile cardiologie, medicina interna, cardiologie interventionala, tehnici operatorii in chirurgie cardio-vasculara, gastroenterologie, hematologie, boli infectioase, precum si din specialitatiile oftalmologie, orl, chirurgie generala si chirurgie plastica.
Lucrarile vor fi moderate de sefii de sectie din Spitalul Clinic de Urgenta ”Prof. Dr. Agrippa Ionescu”.

De asemenea, in cadrul conferintei vor fi prezenti trei invitati de marca, recunoscuti la nivel national si international:

Prof. Dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, membru in Comitelul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, cu lucrarea “Rolul vaccinarii in prevenirea rezistentei la antibiotice”, tema prezentata si in conferinta ministrilor sanatatii din U.E. care a avut loc la Bucuresti in luna februarie 2019.

Prof. Dr. Luiza Spiru, Medic Sef Sectie la Clinica Universitara de Geriatrie Gerontologie, coordonator al Centrului de Studii Clinice la Spitalul Universitar de Urgenta Elias si presedinte al Fundatiei “Ana Aslan International”, va prezenta doua teme de interes la nivel european in domeniul managementului starii de sanatate – “Managementul profesional al stresului” si “Determinarea varstei biologice”.

Prof. Dr. Mona Munteanu, doctor in stiinte medicale, director centrului de bilant non-invaziv al fibrozei hepatice – Spitalul Pitié Salpêtrière din Paris, director stiintific al companiei “Biopredictive”. Dr. Mona Munteanu va prezenta tema “Evaluarea non-invaziva a ficatului la pacientii cu risc metabolic”.

Evenimentul va avea loc la Centrul National Tinerimea Romana, sala mare, Strada Johan Gutenberg, nr 19, Bucuresti, dupa urmatorul program:

– 24 mai, intre 12:30 si 19:00-
– 25 mai, intre 08:30 si 14:00

Taxa de inscriere va fi de 80 lei pentru medici specialisti / primari, si de 50 de lei pentru studenti / medici rezidenti.

Formularul de inscriere se poate descarca de AICI si se trimite la adresa de mail evenimente_agrippa@dcti.ro.

Programul conferintei poate fi studiat AICI.

Persoana de contact:
Minu Sorin +40 739.003.612

Etichete: Spitalul Clinic de Urgenta Prof. Dr. Agrippa Ionescu, zile medicale spital, eveniment medici

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: