Webinar pentru medici | Silimarina, de la terapeutica empirica la dovezile experimentale

27/07/2020

Webinar pentru medici | Silimarina, de la terapeutica empirica la dovezile experimentale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-pentru-medici-silimarina-de-la-terapeutica-empirica-la-dovezile-experimentale/

Silimarina este extrasa dintr-o planta care poarta numele de Armurariu (Silybum Marianum). In Germania, intre anii 1968- 1974, Wagner et al. au reusit identificarea componentelor active ale extractului din Silybum Marianum. In acest fel, silimarina devine valida, sub forma de extract purificat si concentrat, pentru studierea efectelor asupra ficatului in studii experimentale si clinice.

Formare Medicala, cu sprijinul Worwag Pharma, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Este vorba de webinarul “Silimarina de la terapeutica empirica la dovezile experimentale”, sustinut de Dr. Petru Mircea – Profesor Universitar, Medic primar Gastroenterologie, Facultatea de Medicina, UMF Cluj-Napoca.
Webinarul va avea loc, joi, 30 iulie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Dr. Petru Mircea va fi online, in dialog cu medicii din Romania, si va aborda teme precum:

1. Care sunt reperele istorice ale silimarinei?
2. Ce efecte terapeutice sunt cunoscute in acest moment?
3. Care sunt evidentele terapeutice actuale din perspectiva trialurilor clinice sau dovezilor eperimentale?

Profesionistii din domeniul sanatatii care vor participa la webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari legate de acest subiect.

Accesul la webinarul “Silimarina de la terapeutica empirica la dovezile experimentale”, este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar silimarina, efecte terapeutice silimarina, dr.petru mircea

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: