Webinar gratuit | Sesiunea IV – Diabetul zaharat tip 2 si complicatiile renale

08/03/2021
Webinar gratuit | Sesiunea IV – Diabetul zaharat tip 2 si complicatiile renale

Webinar gratuit | Sesiunea IV – Diabetul zaharat tip 2 si complicatiile renale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-gratuit-sesiunea-iv-diabetul-zaharat-tip-2-si-complicatiile-renale/

Marti, 9 martie 2021, incepand cu ora 19:00, are loc cea de-a patra sesiune a webinarului “Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara“eveniment creditat cu puncte EMC, ce se adreseaza profesionistilor din domeniul sanatatii, in special medicilor de familie.

Sesiunea de saptamana aceasta, ce poate fi accesata gratuit din platforma zoom, se numeste: Diabetul zaharat tip 2 si complicatiile renale.

Lectorii acestei sesiuni sunt: Sef Lucrari Dr. Ionut Nistor, Dr. Rodica Tanasescu si Dr. Daciana Toma.

Temele de discutie vor fi:

Boala renala cronica (BRC)
• Statia terminus a nefropatiei diabetice?
• Identificarea si evaluarea factorilor de risc
• Definitie, criterii de diagnostic si stadializare

Diabetul zaharat tip 2 si principii de monitorizare si tratament:
• Pentru pacientii DZ tip 2 cu BCR constituita
• Pentru pacientii cu DZ tip 2 si cumul de factori de risc pentru BCR

IMPORTANT:

Inscrierea la webinarul “Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara” s-a facut o singura data pentru toate cele 4 sesiuni, respectiv inainte de prima sesiune.

Astfel, la sesiunea de marti, 9 martie, ora 19:00 “Diabetul zaharat tip 2 si complicatiile renale”, accesul este liber pentru toti medicii doritori, insa creditele EMC (6) vor fi obtinute la finalul webinarului doar catre profesionistii care s-au inscris de la prima sesiune si le-au accesat pe toate cele patru.

Emailul cu detaliile privind sesiunile viitoare va fi primit doar de catre medicii care au accesat prima sesiune a webinarului.

Webinarul “Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara” este organizat de Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) cu spriinul AstraZeneca.

Etichete: webinar medical, webinar medical gratuit, puncte EMC pentru medicii de familie, webinarul abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: