Voiculescu, despre despre campania de vaccinare: Sunt inca lectii de invatat si lectii de pus in practica

13/01/2021

Voiculescu, despre despre campania de vaccinare: Sunt inca lectii de invatat si lectii de pus in practica

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/voiculescu-despre-despre-campania-de-vaccinare-sunt-inca-lectii-de-invatat-si-lectii-de-pus-in-practica/

Referitor la vaccinarea anti-Covid, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca autoritatile implicate mai au multe de invatat, subliniind ca trebuie imbunatatita printre altele si campania de comunicare.

“Sigur, am putea sa deschidem acum toate centrele pe care le planificam, si sunt peste 900, dar nu ne-ar ajuta neaparat. In momentul acesta trebuie sa creasca doar putin capacitatea, ca sa vaccinam practic atat cate vaccinuri avem. Cred ca e necesar sa o luam treptat si sa o luam treptat si pentru ca sunt multe lucruri de invatat. Trebuie spus ca nu totul a fost perfect in etapa I. Cei de la Comitetul national de coordonare a vaccinarii au facut o treaba foarte buna, dar nu totul a mers perfect. Sunt inca lectii de invatat si lectii de pus in practica, de exemplu cu platforma informatica, platforma de inscriere. Sunt multe lucruri de imbunatatit si incercam sa le imbunatatim. O buna parte din echipa pe care am adus-o la Ministerul Sanatatii lucreaza de dimineata pana seara alaturi de oameni de la STS, tocmai pentru a imbunatati aceasta platforma. De asemenea, campania de comunicare poate fi imbunatatita si suntem constienti de lucrul asta”, a declarat ministrul Sanatatii intr-ointerventie la B1TV, citat si de Agerpres.

El a mai precizat ca pana acum s-au pierdut foarte putine doze de vaccin, mentionand ca este bine sa fie facute liste de asteptare cu persoanele care vor sa se vaccineze, pentru ca in situatia in care unii cetateni nu se prezinta la vaccin atunci cand sunt programati, sa fie chemate persoane de pe listele de asteptare.

Potrivit surselor citate, vizavi de vaccinarea cadrelor didactice, ministrul a sustinut ca este important ca profesorii si invatatorii sa se imunizeze, dar a precizat ca la fel de mult conteaza sa se vaccineze si parintii elevilor.

Etichete: campanie de vaccinare anti-covid, vaccinare impotriva coronavirus, vlad voiculescu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: