Vlad Voiculescu: Jaful cel mai mare s-a facut in spitale

17/01/2017

Vlad Voiculescu: Jaful cel mai mare s-a facut in spitale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/vlad-voiculescu-jaful-cel-mai-mare-s-a-facut-in-spitale/

VLAD-VOICULESCU-MSReactie dura a fostului ministru al Sanatatii in guvernul Ciolos, Vlad Voiculescu, dupa ce Senatul a respins OUG 79/2016, care prevedea noi masuri in sistemul de Sanatate.

Chiar acum le permitem baronilor sanatatii si politicienilor care au distrus sistemul sa isi ia revansa. Tot ce a facut bun guvernul Ciolos in orice domeniu, toate reformele incepute in acest an, toata munca a zeci de oameni… vor incerca sa o arunce urgent la cos.

Puterea trebuie sa mearga din nou la ei… la tatucii sistemului, la cei neclintiti de zeci de ani deja din pozitiile lor, la cei care au adus sistemul sanitar in halul in care este acum.

Domnii de la guvernare (mai precis cei din Semat si de la Guvern, deocamdata) ne spun ca este ok ca MANAGERII DE SPITALE PUBLICE:

– sa fie in organe de conducere, administrare si control ale PARTIDELOR POLITICE;
– sa fie in organe de conducere, administrare si control ale COMPANIILOR PRIVATE;
– sa isi PROMOVEZE RUDE pe pozitii de sefi mai mici (sefi de sectie, laborator, etc.) in acelasi spital;
– sa fie selectati doar dintre CADRE UNIVERSITARE si medici primari in toate spitalele clinice*;
– sa primeasca FINANTARI PT. ACTIVITATI DIDACTICE SAU DE CERCETARE de la furnizori ai spitalului;
– sa numeasca sefii de sectie/laborator FARA NICIUN FEL DE CONCURS, desigur, la recomandarea universitatii (sau, desigur, acolo unde este cazul, sa separe sectia in 2,3,4 sectii mai mici ca toata lumea sa fie multumita);

DE CE FAC ASTA?

DE CE ESTE ATAT DE IMPORTANT?

Ei bine, JAFUL ale carui rezultate le vezi acum in sanatate nu s-a facut doar din Ministerul Sanatatii si de la sediile partidelor!

JAFUL cel mai mare s-a facut in spitale. BANII TAI au fost furati de manageri CORUPTI, de manageri NUMITI POLITIC, de ei si de PRIETENII LOR din partid, universitate, etc.

Spitalul este institutia cu rol de PALNIE in sistem… palnia in care se toarna bani de la CNAS, bani de investitii de la MS, bani de investitii de la primarii si consilii judetene, bani din fondurile europene, bani care SE SCURG catre FIRME PRIETENE Si DE FAMILIE!

Te-a mirat ce ai vazut la Malaxa? Domnul doctor (medic primar si cadru universitar, desigur) Secureanu este doar un peste mic. Alti cativa au fost arestati in cursul anului trecut. Altii urmeaza. Toti au indeplinit conditiile de mai sus.
Si da, despre faptele lor STIAU TOTI!

Cei care i-au NUMIT, cei care i-au MARIT, cei care le-au permis sau impreuna cu care si-au numit RUDELE si FINII in functii cheie in spital, cei care i-au pus acolo pentru A ITI FURA BANII. Banii din taxele tale pentru MEDICI si PERSONALUL din spital care a avut sau va avea grija de tine si de ai tai, banii de MEDICAMENTE pe care a trebuit sau va trebui sa le cumperi tu pentru ca nu se gasesc in spital, banii pentru DEZINFECTANTUL care nu exista in recipientul ala gol de pe perete, banii pentru a repara nenorocitele acelea de CLADIRI in care nu iti vine sa intri nici sanatos, banii pentru ca tu si ai tai sa te faci bine atunci cand AI AVUT sau VEI AVEA NEVOIE de acel spital.
Daca ei vor avea nevoie, vor merge in strainatate.

Cand tu sau ai tai veti avea nevoie, va trebui sa impingi la deal un bolovan imens. Daca vei avea resursele sa il impingi, te vei salva. Daca nu, te va strivi, pe tine sau pe cei dragi tie.”, a scris Vlad Voiculescu marti dimineata pe pagina lui de Facebook.

El a incheiat indemnand oamenii sa dea share postarii, apoi sa ceara Comisiei de Sanatate a Camere Deputatilor sa ia atitudine.

Postarea lui Voiculescu, la ora redactarii acestei stiri, avea peste 4600 de share-uri.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: