Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistentii medicali

Data ultimei actualizari: 05/04/2013

carte virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali

Titlu: “Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistentii medicali”

Autor: Monica Moldoveanu

Editura: ALL

Pret: 24,90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: Datorita studiilor care maresc constant orizontul de cunoastere, medicina este un domeniu de cercetare aflat intr-o continua schimbare.

Lucrarea “Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistentii medicali” ii ofera viitorului asistent medical ocazia de a-si insusi cunostinte si notiuni de baza din domeniul medicinii de laborator, precum si cunostinte despre modalitatile prin care bolile infectioase pot fi prevenite si combatute. De asemenea, lucrarea contine si sugestii de tratament pentru afectiunile de natura infectioasa.

Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistentii medicali” inglobeaza informatii utile din domenii precum: virusologie, bacteriologie, parazitologie, mocologie si imunologie si se adreseaza tuturor elevilor din scolile sanitare, indifferent de specialitatea urmata.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.