Viorica Dancila: Imbunatatirea serviciilor medicale este prioritara pentru Guvern

06/09/2018

Viorica Dancila: Imbunatatirea serviciilor medicale este prioritara pentru Guvern

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/viorica-dancila-imbunatatirea-serviciilor-medicale-este-prioritara-pentru-guvern/


Imbunatatirea serviciilor medicale este prioritara pentru Guvern, a afirmat prim-ministrul Viorica Dancila, precizand ca vor fi achizitionate mai multe tipuri de ambulante si echipamentele necesare acestora din fonduri europene, relateaza Agerpres.

“Imbunatatirea serviciilor medicale este prioritara pentru Guvernul Romaniei. Am alocat fonduri nationale, (…) dar am gasit si solutii complementare de finantare din fonduri europene”, a declarat premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Continut educational:

Potrivit sefei Executivului, ‘au fost depuse sapte proiecte regionale, cu o valoare nerambursabila de 390 de milioane de lei, pentru achizitionarea mai multor tipuri de ambulante si echipamente necesare acestora’.

“Dorim, astfel, ca cetatenii sa beneficieze de servicii medicale si echipamente, care sa creasca capacitatea de raspuns la situatii de urgenta, inclusiv in cazul accidentelor cu victime multiple. Fondurile provin din Programul Operational Regional 2014-2020”, a subliniat Dancila coform sursei mentionate.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: