Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Vindecare emotionala in 7 saptamani

Data ultimei actualizari: 05/04/2013

carte vindecare emotionala in 7 saptamani

Titlu: “Vindecare emotionala in 7 saptamani”

Autor: John Mathews Larson

Editura: ALL

Pret: 34,90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: Cartea “Vindecare emotionala in 7 saptamani” reprezinta o excelenta resursa pentru cei care doresc sa isi regaseasca stabilitatea emotionala si starea de bine, fara sa apeleze la medicamente sau alte metode cu efecte secundare.

“Vindecare emotionala in 7 pasi” ne invata:

Cum sa depistam semnele care avertizeaza asupra existentei unui dezechilibru emotional si a unor tulburari de comportament

Sa recunoastem indiciile mintale si fizice care tradeaza dezechilibre biochimice

Sa mancam alimentele potrivite pentru a avea un echilibru mintal optim

Totodata, cartea “Vindecare emotionala in 7 saptamani” contine si formula unica a dr. Larson prin care aceasta previne imbatranirea prematura, restaureaza functia sexuala, intareste sistemul imunitar si imbunatateste tonusul si energia intregului organism.

Vindecarea emotionala in 7 saptamani” este o carte atat responsabila, cat si eficienta, ce va ofera instrumentele de care aveti nevoie pentru a dobandi sanatate emotionala si multumire de durata pentru prima data in viata.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.