Vindecare emotionala in 7 saptamani

05/04/2013

Vindecare emotionala in 7 saptamani

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/vindecare-emotionala-in-7-saptamani/

carte vindecare emotionala in 7 saptamani

Titlu: “Vindecare emotionala in 7 saptamani”

Autor: John Mathews Larson

Editura: ALL

Pret: 34,90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: Cartea “Vindecare emotionala in 7 saptamani” reprezinta o excelenta resursa pentru cei care doresc sa isi regaseasca stabilitatea emotionala si starea de bine, fara sa apeleze la medicamente sau alte metode cu efecte secundare.

“Vindecare emotionala in 7 pasi” ne invata:

Cum sa depistam semnele care avertizeaza asupra existentei unui dezechilibru emotional si a unor tulburari de comportament

Sa recunoastem indiciile mintale si fizice care tradeaza dezechilibre biochimice

Sa mancam alimentele potrivite pentru a avea un echilibru mintal optim

Totodata, cartea “Vindecare emotionala in 7 saptamani” contine si formula unica a dr. Larson prin care aceasta previne imbatranirea prematura, restaureaza functia sexuala, intareste sistemul imunitar si imbunatateste tonusul si energia intregului organism.

Vindecarea emotionala in 7 saptamani” este o carte atat responsabila, cat si eficienta, ce va ofera instrumentele de care aveti nevoie pentru a dobandi sanatate emotionala si multumire de durata pentru prima data in viata.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: