Victor Costache este noul ministru al Sanatatii

05/11/2019
Victor Costache este noul ministru al Sanatatii

Victor Costache este noul ministru al Sanatatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/victor-costache-este-noul-ministru-al-sanatatii/

Guvernul condus de Ludovic Orban a fost investit, luni seara, la Palatul Cotroceni. Membrii noului Guvern au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis.
Astfel, chirurgul cardiovascular Victor Costache este noul ministrul al Sanatatii. El a obtinut aviz favorabil, saptamana trecuta, la audierile din comisiile de specialitate din cele doua camere ale Parlamentului.

Atunci, el a declarat ca isi propune realizarea unui audit pentru a avea o radiografie corecta a situatiei investitiilor de la minister.

Continut educational:

“In legatura cu bugetul de investii (al Ministerului Sanatatii – n.r.), dupa cum vedem exista informatii contradictorii chiar si in randul comisiilor de sanatate ale Parlamentului, dar pot sa va spun ca vom face un audit din primele zile pentru a avea o radiografie corecta a situatiei investitiilor si, evident, trebuie regandit modul in care se prioritizeaza aceste investiti. Ceea ce stiu, la nivelul Casei, creditele sunt angajate, sunt executate, calendarul de executie este la zi si, practic, una din urgente este de a cere o rectificare pozitiva, deoarece in luna decembrie vom fi descoperiti. Deci, este una din prioritatile mandatului nostru si de aia spuneam ca, probabil, voi fi un coleg dificil pentru domnul Citu de la Finante. Va promit ca ma voi lupta pentru sanatate, pentru a obtine mai multe fonduri si sa le prioritizez asa cum trebuie”, a declarat Victor Costache, citat de Agerpres.

Victor Sebastian Costache are 45 de ani si este specialist in chirurgie cardiovasculara, toracica si pulmonara.

Etichete: victor costache, ministrul sanatatii, ministrul sanatatii guvernul orban

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: