Victor Costache, chirurgul propus pentru sefia Ministerului Sanatatii, audiat in Parlament

29/10/2019

Victor Costache, chirurgul propus pentru sefia Ministerului Sanatatii, audiat in Parlament

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/victor-costache-chirurgul-propus-pentru-sefia-ministerului-sanatatii-audiat-in-parlament/

Victor Costache, chirurgul cardiovascular propus la sefia Ministerului Sanatatii, a fost audiat marti dimineata in comisiile de specialitate ale Parlamentului.

El a precizat, printre altele, ca sunt multe lucruri de facut si multe crize de gestionat in domeniul Sanatatii in momentul de fata.

Costache a fost intrebat si despre dosarul in care este implicat pentru suspiciune de malpraxis si a precizat ca daca suspiciunile se concretizeaza in acuzatii, atunci va demisiona.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 12 EMC:

Psoriazis

“Cred in Justitia din Romania si trebuie ca ea sa-si urmeze cursul. Daca mi se va schimba calitatea de suspect in speta, imi voi prezenta demisia primului ministru. Adaug ca inteleg durerea familiei pentru pierderea pacientului”, declarat Victor Costache in sedinta de audiere din comisiile de specialitate.

De asemenea, referindu-se la crizele din sistem de care trebuie sa se ocupe cand va prelua Ministerul Sanatatii, Costache a precizat ca prioritara, in momentul de fata, este problema rezidentiatului.

Etichete: victor costache, ministrul sanatatii, cabinet ludovic orban

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: