Vicepremierul Dan Barna: Vlad Voiculescu isi continua activitatea la Ministerul Sanatatii

12/04/2021

Vicepremierul Dan Barna: Vlad Voiculescu isi continua activitatea la Ministerul Sanatatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/vicepremierul-dan-barna-vlad-voiculescu-isi-continua-activitatea-la-ministerul-sanatatii/

Vlad Voiculescu isi va continua activitatea la Ministerul Sanatatii, a afirmat vicepremierul Dan Barna. Social democratii pregatesc o noua motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii.

“Coalitia merge mai departe, coalitia este asumata pe reformele pe care le-am propus in programul de guvernare. Continuam in aceasta structura, pentru ca este foarte important ca acest Guvern sa-si indeplineasca programul de guvernare. A fost o discutie, discutia fireasca, de fapt, a coalitiei de luni. Am discutat despre Radio si TVR, despre schema HORECA, am discutat, evident, si despre subiectul legat de situatia de la Sanatate. Exista o sustinere la nivelul actualului ministru Vlad Voiculescu, care se va reflecta, bineinteles, si in perioada urmatoare. Vlad continua la Ministerul Sanatatii, nu a fost niciun moment in discutie in coalitie ideea ca Vlad sa fie demis sau sa se retraga. Obiectivul general al coalitiei si al nostru, al fiecaruia dintre noi, este ca acele obiective pe care le avem in programul de guvernare sa devina realitate”, a declara, luni, Barna, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, citat de Agerpres.

Potrivit lui Barna, nu este luata in calcul niciun fel de revocare, iar discutia s-a axat asupra unei comunicari cat mai bune, astfel incat sa nu mai apara sincope de mesaj.

El a mai sustinut ca responsabilitatea pentru situatia de la Spitalul Foisor revine celor care au organizat evacuarea pacientilor.

Potrivit Agerpres, Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD va depune luni, la Camera Deputatilor, o noua motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Etichete: vlad voiculescu, dan barna, marcel ciolacu, motiune simpla vlad voiculescu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Incepe vaccinarea cu doza a treia pentru populatia generala

Senatul a votat OUG privind utilizarea certificatului verde Covid

Normele de aplicare a OUG privind concediile si indemnizatiile

CMR: Romania este pe punctul de a fi colorata din nou in rosu

Ministerul Sanatatii: Acord pentru achizitia a 2000 de flacoane de Tocilizumab