Vantul schimbarii bate pana la CNAS

29/01/2018

Vantul schimbarii bate pana la CNAS

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/vantul-schimbarii-bate-pana-la-cnas/


Dupa schimbarea Guvernului si implicit a conducerii ministerului Sanatatii, urmeaza o alta schimbare. In mai putin de trei luni, se modifica din nou sefia CNAS-ului.

Potrivit mai multor publicatii, actualul director, Laurentiu-Teodor Mihai va fi eliberat la data de 1 februarie, din functia de membru al consiliului de administratie si de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a premierului interimar Mihai Fifor, publicata vineri, in Monitorul Oficial.

In aceeasi decizie scrie ca Razvan Teohari Vulcanescu, vicepresedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, va exercita atributiile presedintelui CNAS pana la numirea conducatorului institutiei, in conditiile legii.

Reamintim ca Laurentiu-Teodor Mihai a fost numit in functia de membru al Consiliului de Administratie si de presedinte al CNAS pe 22 noiembrie 2017, printr-o decizie a fostului prim-ministru Mihai Tudose.

La data de 1 septembrie, fostul premier, Mihai Tudose, l-a eliberat din functie pe Marian Burcea , care a fost retinut de procurorii DNA intr-un de decontari ilegale ale CASMB.

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Record de cazuri Covid, in Romania | Ludovic Orban: Sunt ingrijorat; facem o analiza foarte serioasa

Soft de post-procesare a investigatiei imagistice pentru evaluarea nodulilor pulmonari, la Spitalul ‘Victor Babes’ Timisoara

Ministerul Sanatatii introduce inca 61 de medicamente noi in Canamed

Performanta in timp de pandemiei | Trei transplanturi renale in doua zile, la Iasi

Centru de Transfuzie inchis dupa ce 14 din 18 angajati au fost confirmati cu Covid-19