Valeriu Gheorghita: Vom incepe vaccinarea si in cabinetele medicilor de familie

22/03/2021
Valeriu Gheorghita: Vom incepe vaccinarea si in cabinetele medicilor de familie

Valeriu Gheorghita: Vom incepe vaccinarea si in cabinetele medicilor de familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/valeriu-gheorghita-vom-incepe-vaccinarea-si-in-cabinetele-medicilor-de-familie/

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, medicul militar Valeriu Gherghita, a precizat ca la sfarsitul lunii aprilie sau inceputul lunii mai va incepe vaccinarea anti-Covid si in cabinetele medicilor de familie.

“Cred ca spre sfarsitul lunii aprilie, inceputul lunii mai, vom incepe vaccinarea si in cabinetele medicilor de familie, in mod deosbit cu vaccin de la Johnson&Johnson si foarte probabil si AstraZeneca, fara sa mai existe posibilitatea de programare in platforma. Medicii de familie isi vor evalua persoanele pe care le au in evidenta si le vor programa”, a declarat Valeriu Gheorghita la Digi24.

De altfel, el s-a aratat optimist ca, pana la sfarsitul verii, vom ajunge la imunizarea colectiva, chiar daca entuziasmul oamenilor fata de vaccin va mai scadea.

“E o situatie pe care o anticipam. Pana la un anumit punct, oamenii vin in centrele de vaccinare. Dupa un anumit punct, oamenii nu se mai deplaseaza, pentru ca se vaccineaza procentul de persoane care isi doreau foarte tare vaccinul, raman ulterior cei care nu sunt convinsi si cei care ar vrea, dar nu pot sa ajunga. Si atunci prefera sa astepte sau pur si simplu renunta”, a mai spus medicul la postul de televiziune citat.

Etichete: vaccinare anti-covid, vaccinare la medicul de familie, vaccinare anti-covid la medicii de familie

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: