Valeriu Gheorghita: Nu este admisibil sa toleram sute de decese

18/11/2021
Valeriu Gheorghita: Nu este admisibil sa toleram sute de decese

Valeriu Gheorghita: Nu este admisibil sa toleram sute de decese

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/valeriu-gheorghita-nu-este-admisibil-sa-toleram-sute-de-decese/

Nu este admisibil sa toleram sute de decese care puteau fi prevenite, spune coordonatorul campaniei de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghita, care a adaugat ca “cea mai importanta masura este vaccinarea”.

Medicul militar a participat la conferinta de presa comuna organizata cu prilejul sosirii in Romania a comisarului european pentru piata interna, Thierry Breton.

“Populatia Europei nu poate fi in siguranta pana cand populatiile tarilor membre UE nu sunt in siguranta. Masurile luate nu sunt populare. Vaccinarea, din pacate, nu este o masura populara. Toate acestea sunt in beneficiul sanatatii publice. Nu este admisibil sa toleram sute de decese care puteau fi prevenite. Cea mai importanta masura este vaccinarea impotriva COVID-19.” col. dr. Valeriu Gheorghita, presedinte CNCAV

Comisarul european Thierry Breton, a vorbit, printre altele, despre necesitatea utilizarii certificatului verde.

“Am vaccinat miliarde de oameni fara efecte secundare si am inteles ca avem o arma pe care o putem folosi. Vaccinul si certificatul verde sunt cele doua instrumente pe care trebuie sa le folosim. In Romania, rata de vaccinare este foarte scazuta.” Thierry Breton, comisarul european pentru piata interna.

Etichete: vaccinare anti-covid, vaccinare impotriva covid-19, valeriu gheorghita, certificat verde, thierry breton

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: