Va mai puteti inscrie la Gala Medica 2013 pana pe 2 iunie

28/05/2013

Va mai puteti inscrie la Gala Medica 2013 pana pe 2 iunie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/va-mai-puteti-inscrie-la-gala-medica-2013-pana-pe-2-iunie/

poza gala medica 2013Profesionistii din domeniul medical se mai pot inscrie la cea de-a V-a editie a Galei Medica organizata de Colegiul Medicilor din Romania pana pe 2 iunie 2013. Cei interesati de acest eveniment medical de renume, care isi propune sa premieze profesionistii din sistemul de sanatate pentru activitatea intreprinsa pentru a imbunatati atat conditia acestui sistem, cat si pe cea a beneficiarilor directi – pacientii, se pot inscrie la una dintre urmatoarele categorii:

 • Medicul implicat – premiul “Dr. Alexandru Pesamosca”
 • Cel mai bun communicator medic
 • Jurnalism de sanatate
 • Proiectul unei asociatii de pacienti cu cea mai mare relevanta
 • Cea mai activa asociatie studenteasca din universitatile de medicina
 • Cel mai activ site pentru medici
 • Premiu pentru inovatie medicala
 • Premiul publicului.

Incepand din acest an exista trei sectiuni noi ale Galei Medica, in care cadrele medicale se pot inscrie:

 • Cel mai activ medic pe Internet
 • Medicul intreprinzator
 • De profesie medic in Romania. Aceasta categorie a fost creata ca o continuare a proiectului cu acelasi nume, patronat de Consiliul Investitorilor Straini, in parteneriat cu Colegiul Medicilor din Romania. Obiectivul principal al acestui proiect este de a reduce migratia medicilor in afara granitelor, atat prin imbunatatirea salariilor, cat si prin respectul aratat pentru aceasta profesie.

Principala conditie de inscriere a proiectelor in Gala Medica 2013 o reprezinta faptul ca acestea trebuie sa dateze din 2012.

Principala conditie de inscriere a proiectelor in Gala Medica 2013 o reprezinta faptul ca acestea trebuie sa dateze din 2012. Persoanele care vor sa se inscrie cu un proiect la Gala Medica 2013 trebuie sa trimita un email la adresa gala@cmr.ro, care sa contina numele intreg, un CV, sectiunea pentru care aplica, motivatia participarii si acolo unde este cazul, descrierea proiectului.

Pe aceeasi adresa pot trimite mail si cei care vor sa promoveze un anumit proiect medical sau un anumit medic, iar reprezentantii CMR vor transmite aceasta nominalizare celor in cauza, pentru a-si da acordul. 

Dupa incheierea perioadei de inscriere reprezentantii Colegiului Medicilor din Romania vor face trei nominalizari de proiecte pentru fiecare sectiune, pe care le vor posta pe site-ul Galei Medica, astfel incat publicul sa poata vota proiectul preferat. Cel mai votat proiect va primi premiul special al publicului.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: