Urmeaza sa fie scoase la concurs 200 de posturi de medici, asistenti si ambulantieri

13/06/2019

Urmeaza sa fie scoase la concurs 200 de posturi de medici, asistenti si ambulantieri

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/urmeaza-sa-fie-scoase-la-concurs-200-de-posturi-de-medici-asistenti-si-ambulantieri/

Ministerul Sanatatii a aprobat scoaterea la concurs a 200 posturi de medici, asistenti medicali, ambulantieri si personal auxiliar pentru serviciile de ambulanta din toata tara.
Ministrul Sorina Pintea a semnat deja ordinul pentru repartitia noilor posturi, iar in perioada urmatoare serviciilor de ambulanta din intreaga tara pot organiza concursurile de ocupare.

“La anul avem prevazuta o crestere a numarului de posturi pentru serviciile de ambulanta”, aprecizat Sorina Pintea, ministrul Sanatatii.

Cu aceeasi ocazie, demnitarul a mai precizat ca se va continua cu continua repartizarea ambulantelor achizitionate in urma licitatiei organizate de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta.

In perioada 5-8 iunie, a avut loc de receptie si punere in functiune a 122 de ambulante noi, de tip C, destinate serviciilor de ambulanta si SMURD.

Etichete: posturi medici, posturi personal medical, serviciile de ambulanta

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Popa Dan says:

    Penibilă decizia MS, 200 de posturi (pentru 4 categorii profesionale !) … oare știu ei câte județe (plus București) sunt în țară ?!

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: