Ungaria se ofera sa ajute Romania in lupta cu noul val al pandemiei

08/10/2021
Ungaria se ofera sa ajute Romania in lupta cu noul val al pandemiei

Ungaria se ofera sa ajute Romania in lupta cu noul val al pandemiei

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ungaria-se-ofera-sa-ajute-romania-in-lupta-cu-noul-val-al-pandemiei-covid-19/

Ungaria ofera Romaniei ajutor pentru tratarea pacientilor COVID-19. Anuntul a fost facut de ministrul de externe maghiar Peter Szijjarto.

In ultimele zile, sistemul public de sanatate din Romania a fost complesit de un numar record de noi infectari cu virusul SARS-CoV2, precum si o criza de paturi la ATI.

”Ministrul de externe Peter Szijjarto a oferit sprijin din partea Ungariei pentru tratarea pacientilor cu coronavirus, intr-o scrisoare transmisa in weekend”, a raspuns MAE de la Budapesta unei intrebari adresate de Reuters, informatie preluata si de Agerpres.

In prezent, sunt in desfasurare si alte discutii intre cele doua parti cu privire la pasii concreti ce urmeaza sa fie intreprinsi.

In Romania, vineri, la poarta unor unitati medicale ce trateaza pacientii Covid, s-au format coloane impresionante de ambulante cu pacienti care asteaptau eliberarea unui pat la ATI. Medicii au atras atentia in nenumarate randuri ca sunt coplesiti de acest val al pandemiei Covid-19.

Etichete: ungaria ajuta romania in pandemie, valul patru pandemie, pandemia covid-19 in romania

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: