Un spital din Bucuresti este singurul din lume cu 5 acreditari din partea Surgical Review Corporation (USA)

21/05/2019

Un spital din Bucuresti este singurul din lume cu 5 acreditari din partea Surgical Review Corporation (USA)

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/un-spital-din-bucuresti-este-singurul-din-lume-cu-5-acreditari-din-partea-surgical-review-corporation-usa/

Un Centru Medical privat din Capitala a fost acreditat ca Centru de Excelenta in Chirurgia Ortopedica de catre Surgical Review Corporation din Statele Unite ale Americii.

Certificarea americana a venit dupa un proces amplu de auditare, atat a spitalului, cat si a echipei medicale. Procesul de certificare a fost condus de o echipa de specialisti din SUA, coordonata de Phd. Neil Hutcher, Chief Medical Officer in cadrul Surgical Review Corporation din Carolina de Nord, SUA, potrivit unui comunicat remis de centrul medical din Bucuresti.

Acreditarile SRC certifica nu doar calitatea serviciilor, ci si siguranta actului medical si rezultatele foarte bune obtinute constant. Diagnosticarea, tratarea si monitorizarea pacientilor sunt realizate in PONDERAS ACADEMIC HOSPITAL de echipe multidisciplinare, cu cea mai inalta pregatire in domeniu.

“Validarea calitatii serviciilor Ponderas Academic Hospital la nivel international ne onoreaza de fiecare data, cu atat mai mult acum, in contextul acestei premiere mondiale. Noua acreditare in Ortopedie este un motiv de bucurie pentru intreaga echipa, dar mai presus de orice, este reconfirmarea pozitiei noastre de lider in ceea ce priveste calitatea serviciilor medicale, a expertizei medicale si a standardelor extrem de ridicate.”, a declarat Prof. Asoc. Dr. Catalin Copaescu, Medic Primar Chirurgie Generala, Director Medical al Ponderas Academic Hospital.

In Centrul de Excelenta in Chirurgie Ortopedica, pacientii beneficiaza de un bloc operator dotat cu tehnologie de ultima generatie si de circuite de siguranta medicala acreditate international.

“Acreditarea obtinuta este unica in Romania si atesta nivelul de performanta chirurgicala la care ne situam. Obtinerea ei confirma saltul calitativ facut in ceea ce priveste comunicarea cu pacientul si siguranta acestuia pe perioada spitalizarii. In ceea ce priveste actul chirurgical, folosirea celor mai moderne tehnici si implanturi protetice au permis pozitionarea noastra alaturi de elita ortopediei internationale. Toate aceste inovatii constituie pasi importanti in scaderea duratei de spitalizare si a complicatiilor operatorii, precum si in scurtarea perioadei de recuperare si obtinerea unui rezultat functional durabil.”, a declarat Dr. Vlad Predescu, Medic Primar Chirurgie Ortopedica si coordonatorul departamentului de Ortopedie si Traumatologie Sportiva din Ponderas Academic Hospital.

Odata cu obtinerea certificarii Centrului de Excelenta in Chirurgia Ortopedica, Ponderas Academic Hospital a devenit singurul spital din lume cu 5 acreditari din partea Surgical Review Corporation (USA): Centrul de Excelenta in Chirurgia Bariatrica si Metabolica, Centrul de Excelenta in Chirurgia Colorectala, Centrul de Excelenta in Chirurgia Herniilor, Centrul de Excelenta in Chirurgia Minim-Invaziva si Centrul de Excelenta in Chirurgie Ortopedica.

Etichete: acreditare spital, spitale private, chirurgie ortopedica

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vlad Voiculescu: Solutia militara nu este o solutie pentru Romania

OMS: 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid administrate in regiunea europeana

Dr. Catalina Poiana: Controlul osteoporozei trebuie sa fie o prioritate

Asociatiile de pacienti: Romania nu se confrunta doar cu problema Covid

UMF “Iuliu Hatieganu”, in topul celor mai bune universitati