Un medic pensionar reclama ca a fost batut cu bestialitate de jandarmi

16/08/2018

Un medic pensionar reclama ca a fost batut cu bestialitate de jandarmi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/un-medic-pensionar-reclama-ca-a-fost-batut-cu-bestialitate-de-jandarmi/


Un barbat plin de vanatai, medic pensionar, a depus plangere penala impotriva Jandarmeriei, dupa ce a fost lovit cu pumnii si cu picioarele si a fost tarat la duba, relateaza mai multe publicatii.

“Am fost batut bestial de jandarmi, tarat la duba Jandarmeriei. Am venit in piata sa protestez pasnic si la un moment dat un pusti a furat gardul jandarmilor si ma amuzam, dar, ramanand singur, jandarmii m-au speriat, au dat cu spray-uri, am intins mainile si m-au batut bestial. La un moment dat m-am sprijinit, am simtit scuturile, m-au tarat la duba, in timp ce ma tarau la duba, m-au lovit cu picioarele. Se vad leziunile pe care le am pe corp, de la picioarele jandarmilor, m-au lovit in zona capului in timp ce eram tarat”, a spus medicul citat de Pandurul.ro.

Barbatul a catalogat interventia jandarmilor ca fiind una absolut brutala.

“Parca erau dementi! Nu le-o iau in nume de rau, am depus cerere impotriva sefilor Jandarmeriei”, a adagat el conform sursei mentionte.

El a mai precizat ca este medic pensionar din Bucuresti si in prezent lucreaza la o firma privata.

Autor: FormareMedicala.ro

4 Comentarii

 1. Ioan Man says:

  Este o dovada de tratamente aplicate medicilor in Romania. Violenta, umilinta, batjocura, abuzarea, injosirea. Astea sunt tratamentele puterii. De aceea plecam din Romania.

 2. ludwig says:

  …neesential si nereprezentativ pentru tagma medicala …mai ales ca stirea este falsa ( vezi imaginile filmate )…ce cauta un astfel de articol pe Formare medicala ?

 3. Felicia says:

  Nu avea ce cauta la un miting neasumat!Asta cu intins mainile am mai auzit-o…la somat cinva sa ridice mainile?!

 4. POPA says:

  Se stie ce pensii au medicii . Ca cetatean al acestei tari , avea tot dreptul sa protesteze. De ce medicilor li se cere sa fie niste roboti , care sa rezolve orice problema de sanatate , dar sa nu aiba opinii, cerinte , nevoi si nici viata personala , dar respundere – cu pedepse maxime in cazul in care gresesc chiar si din cauza stresului din viata lor ( fara sa aiba asigurat macar serviciul de psihologie proprie. Sistemul sanitar din Romania ucide incet , darsigur .

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: