Un medic de la Iasi a incercat sa se sinucida. Pronosticul este rezervat

21/06/2018

Un medic de la Iasi a incercat sa se sinucida. Pronosticul este rezervat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/un-medic-de-la-iasi-a-incercat-sa-se-sinucida-pronosticul-este-rezervat/


Un cunoscut medic din Iasi se afla in stare grava dupa ce a incercat sa-si puna capat zilelor, acasa, prin spanzurare de calorifer.
Femeie, medic specialist la Clinica de Hematologie a IRO, in varsta de 45 de ani, a fost gasita in stop cardiac cauzat de strangulare, de catre sotul sau, cei doi avand impreuna un copil de scoala primara, scrie ziaruldeiasi.ro.

Ea nu a lasat niciun bilet de adio prin care sa-si explice gestul suicidar, insa sotul ei le-ar fi spus politistilor ca sotia sa se afla in depresie in ultima perioada de timp. Colegii medicului sunt extrem de afectati de acest gest, cu totii avand doar cuvinte de lauda de spus despre ea.

“Politistii au fost anuntati despre tentativa de sinucidere, si au facut cercetari in acest sens. Motivul incercarii de sinucidere nu este clar, deoarece medicul nu a lasat vreo scrisoare de adio”, au precizat surse din cadrul Politiei Iasi, potrivit sursei mentionate.

Dupa ce a gasit-o, sotul a inceput manevrele de resuscitare si a apelat serviciul de urgenta 112. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a continuat manevrele de resuscitare, pana cand activitatea cardiaca a victimei a fost reluata. Ea a fost transportata la Unitatea de Primire Urgente (UPU) a Spitalului „Sfantul Spiridon“ din Iasi, unde, in urma observatiilor, s-a constatat ca se afla in coma postresuscitare, mai relateaza Ziarul de Iasi.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: