Un medic de familie din Petrosani a initiat o campanie umanitara pentru sinistrati

21/06/2016

Un medic de familie din Petrosani a initiat o campanie umanitara pentru sinistrati

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/un-medic-de-familie-din-petrosani-a-initiat-o-campanie-umanitara-pentru-sinistrati/

INUNDATII-petrosani-medic-de-familie-ajutorDin suflet pentru suflet. Un medic de familie din Petrosani intinde o mana de ajutor familiilor afectate de inundatii.

Natura a lovit cumplit Valea Jiului in week-endul de Rusalii. In noaptea de sambata spre duminica a plouat cu o grindina mai mare decat oul de gaina, avariind mii de autoturisme si acoperisuri, iar in noaptea urmatoare, duminica spre luni, a fost si mai rau.

O ploaie torentiala de cateva ore a facut ca multe cartiere sa fie indunate. Apa pe strazi a ajuns pana aproape de primul nivel al blocurilor, iar oamenii au fost evacuati de pompieri cu barcile pneumatice. Zeci de familii au pierduri bunurile de-o viata.

Din solidaritate cu cei mai napastuiti, oamenii au sarit in ajutorul lor, iar printre acestia si un medic de familie.

Daniela Pop are un cabinet de Medicina de Familie in Municipiului Petrosani, iar luni, a doua zi dupa furtuna, a initiat o campanie umanitara.

Astfel, la cabinetul medicului situat pe strada Aviatorilor, vizavi de Posta din  Cartierul Aeroport – Petrosani , vor fi stranse produse necesare familiilor afectate.

Cetatenii din Valea Jiului si nu numai, pot aduce dezinfectanti, detergenţi, materiale pentru curatenie, lenjerie de pat, paturi si saci de dormit pentru cei afectati, relateaza publicatia locala Gazeta de Dimineata.

In plus, medicul a facut un apel umanitar si pentru voluntarii din zona care sa ajute la colectare si distribuire.

Actiunea va continua si in zilele ce urmeaza,  luni si miercuri intre orele 14-18, marti, joi si vineri intre orele 8-13.

 

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Andreea Stoica says:

    Cum pot contacta organizatorul? Vreau sa ma implic. Multumesc!

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: