Un medic anti-vaccinare si-ar putea pierde dreptul de libera practica

25/07/2017

Un medic anti-vaccinare si-ar putea pierde dreptul de libera practica

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/un-medic-anti-vaccinare-si-ar-putea-pierde-dreptul-de-libera-practica/

DSP Suceava a anuntat ca va solicita Colegiului Medicilor Dentisti Suceava si Colegiul Medicilor Dentisti din Romania ridicarea dreptului de libera practica a medicului stomatolog Cristian Mircea Puscasu, din cauza pozitiilor anti-vaccinare exprimate public, scrie Monitorul de Suceava.

Pana acum, medicul Cristian Mircea Puscasu a avut mai multe luari de pozitie in care a criticat Legea vaccinarii.

Reprezentantii DSP mai precizeaza, conform sursei mentionate, ca mai au cunostinta de cel putin inca un medic din Suceava care se declara public impotriva vaccinarii.

In cazul medicului aflat in pericol de retragere a dreptului de a profesa, sare fostul presedinte al Colegiului Mediclor din Romania ( CMR), dr. Vasile Astarastoaie, care a declarat pentru postul Pro TV ca cei de la DSP Suceava savarsesc un abuz din exces de zel.

 

Autor: FormareMedicala.ro

2 Comentarii

  1. pall vera says:

    Unde scrie ca, daca esti medic, nu ai voie sa-ti exprim parerile vizavi de un tratament/procedura medicala? Unde scrie ca vaccinarea antirujeolica duce la eradicarea rujeolei? Cum ramane cu dreptul pacientului de a accepta sau refuza orice tratament/procedura medicala ? Cei care se vaccineaza pentru Rujeola vor face forme mai usoare-mitigate. Cei care nu se vaccineaza pot face forme mai severe, dar nu din cauza lor vor fi epidemii de rujeola.Se moare din cauza unor complicatii care pot surveni in timpul imbolnavirii, complicatii care pot aparea si la cei vaccinati, si la cei nevaccinati, in functie de starea organismului.
    Principalul vinovat in situatia vaccinurilor este STATUL care a permis desfiintarea Institutului Cantacuzino si a determinat lipsa vaccinurilor si sarurilor si altor produse foarte necesare.(a lipsit si BCG-ul, lipseste PPD-ul, si nimeni nu tipa…)Isteria e pentru distragerea atentiei si cautarea tapilor ispasitori.

  2. erica says:

    wow ,sunt multi care descurajeaza prezentarea la medic pentru vaccinare

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: