Un doctor cu o inima mare se angajeaza intr-o noua lupta pentru salvarea copiilor prematuri

02/06/2015

Un doctor cu o inima mare se angajeaza intr-o noua lupta pentru salvarea copiilor prematuri

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/un-doctor-cu-o-inima-mare-se-angajeaza-intr-o-noua-lupta-pentru-salvarea-copiilor-prematuri/

copii-nascuti-prematur-incubatorMedicul Catalin Cirstoveanu si Fundatia Genesis Collegiate au initiat un nou proiect de strangere de fonduri pentru achizitionarea unui aparat de dializa care ar putea salva vietile copiilor nascuti prematur.

Acest aparat, in valoare de 20 000 de euro, ar putea ajuta copiii sub 2 kg care ajung la Spitalul “Marie Curie” cu insuficienta renala sa supravietuiasca.

Interventia in astfel de cazuri este dificila, insa poate fi realizata cu succes cu ajutorul acestei tehnologii revolutionare.

Catalin Cirstoveanu este primul doctor care a dezvoltat proiecte de strangere de fonduri pentru modernizarea unei unitati medicale de stat si este cel care a refacut de la zero sectia de terapie intensiva pentru nou nascuti de la Spitalul “Marie Curie”.

Atunci cand copiii ajungeau la el nu puteau fi operati in tara din cauza lipsei aparaturii necesare, medicul Cirstoveanu se urca in avion si pleca cu ei in strainatate pentru a-i salva.

Acum, datorita lui, copiii care nu ar putea fi tratati in niciun alt loc din tara, au o sansa la viata, iar parintii care ajung cu ei la dr. Cirstoveanu isi regasesc speranta.

In vederea strangerii de fonduri, Fundatia Genesis Collegiate va organiza un eveniment caritabil.

In acelasi scop a fost lansata o platforma prin care oricine poate dona o suma cat de mica pentru sprijinirea proiectului sau poate deveni fundraiser pentru a-i convinge si pe altii sa ia parte la aceasta actiune.

Platforma poate fi accesata AICI.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: