UMF “Carol Davila” a urcat 200 de pozitii in Top 500 Shanghai

24/09/2019

UMF “Carol Davila” a urcat 200 de pozitii in Top 500 Shanghai

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/umf-carol-davila-a-urcat-200-de-pozitii-in-top-500-shanghai/

Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti a urcat anul acesta 200 de locuri in TOP 500 Shanghai, pe domeniul “Medical Sciences”, fiind cotata intre pozitiile 201-300.

In 2018, UMF “Carol Davila” din Bucuresti a fost cotata intre intre pozitiile 401-500.
TOP 500 Shanghai este unul dintre cele mai prestigioase clasamente internationale ale universitatilor prin prisma indicatorilor de excelenta – de educatie si de cercetare – folositi in analiza.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Piciorul diabetic

“Ascensiunea remarcabila pe care a avut-o Universitatea noastra in acest prestigios TOP international , in decurs de numai un an, demonstreaza inca o data ca misiunea noastra academica isi continua ferm traiectoria spre tot ceea ce putem numi performanta la cel mai inalt nivel” a declarat Acad. Ioanel Sinescu, Rector al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, potrivit unui comunicat al insitutiei medicale
La randul sau si prof. dr. Dragos Vinereanu, prorector cu probleme de cercetare stiintifica din cadrul UMF “Carol Davila” a precizat ca “aceasta pozitionare a Universitatii noastre este cu atat mai meritorie cu cat, in acest top, peste 99% dintre universitati sunt pluridisciplinare.

Potrivit sursei citate, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti este printre putinele universitati din acest TOP dedicate doar domeniului medical, in conditiile in care in intreaga lume, activeaza aproximativ 27.000 de universitati”.

Etichete: top shanghai, umf carol davila, universitatea de medicina si farmacie bucuresti

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala