Ultima sansa de inscriere online la Conferinta Nationala de Medicina Familiei

21/03/2014

Ultima sansa de inscriere online la Conferinta Nationala de Medicina Familiei

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ultima-sansa-de-inscriere-online-la-conferinta-nationala-de-medicina-familiei/

Conferinta Regionala “Medicul de familie – Practician si Manager”Posibilitatea de a va inscrie online la Conferinta Nationala de Medicina de Familie, 26 – 29 martie 2014, se apropie de termenul limita. Prin inscrierea online puteti obtine mapa de participare la eveniment. Editia din acest an aduce in prim-plan subiecte de actualitate pentru medicii de familie, de la noul pachet de baza si proiectul de contract-cadru, la abordarea celor mai frecvente probleme cardiovasculare, digestive sau de nutritie de catre specialisti in domeniu.

 

banner468x90conferintemf

Click aici pentru a va inregistra la Conferinta!

Sesiuni de e – health si povestile incalcite administrative ale medicilor de familie

Conferinta Nationala de Medicina Familiei din acest an se bucura de prezenta unor reprezentanti importanti ai executivului: dr. Cristian Busoi, fost presedinte Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), Marius Filip, expert onorific CNAS, consultant DES, dr. Rodica Tanasescu, presedinte SNMF.

Sesiunile conferintei vor fi marcate si de prezenta unor cunoscuti specialisti, precum dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, prof.univ.dr. Carmen Fierbinteanu, sef Sectie Gastroeneterologie, Spitalul Universitar de Urgenta, prof.univ.dr. Alexandru Oproiu, medic primar gastroenterologie, presedinte de onoare al Societatii Romane de Gastroenterologie, prof.dr. Gabriela Radulian, Sef Sectie Clinica Diabet II, Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice “N.Paulescu” , dr. Angelica Visan, Institutul de Boli Infectioase “Prof.dr. Matei Bals”.

Sesiuni interactive si ateliere la Conferinta Nationala de Medicina Familiei

Evenimentele din cadrul editiei din acest an se vor desfarusa sub o forma interactiva, facilitand participantilor dialogul cu cei mai importanti specialisti in domeniu.

La principalele sesiuni ale conferintei vor fi abordate cele mai frecvente cazuri si cele mai noi arii terapeutice in afetiuni cardiovasculare, digestive, respiratorii, pediatrice, musculoscheletale, neurologie, renale si ingrijiri paliative.

In cadrul conferintei din acest an, va fi lansat al doilea grup de excelenta al SNMF, in parteneriat cu CNSMF.

Va fi lansata, de asemenea, brosura de nutritie “Recomandari pentru o alimentatie sanatoasa la copilul mic”. Prof.dr. Mircea Nanulescu, coordonatorul brosurei, va explica impactul nutritiei in primele 1000 de zile ale copilului.

Pentru a lua parte la cel mai important eveniment pentru medicii de familie si pentru a intra in dialog cu cei mai cunoscuti medici specialisti, inregistrati-va la conferinta aici.

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: