Tudose i-a cerut ministrului Bodog sa ia masuri pentru ca romanii să inteleaga necesitatea vaccinarii

13/07/2017

Tudose i-a cerut ministrului Bodog sa ia masuri pentru ca romanii să inteleaga necesitatea vaccinarii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/tudose-i-a-cerut-ministrului-bodog-sa-ia-masuri-pentru-ca-romanii-sa-inteleaga-necesitatea-vaccinarii/

Premierul Mihai Tudose a precizat ca, in Romania, sunt 180.000 de copii nevaccinati de rujeola si 80.000 – la poliomielita.

El i-a solicitat ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa stabileasca “un procedeu” prin care sa inteleaga toti romanii necesitatea vaccinarii copiilor.

“Sunt 180.000 de copii nevaccinati de rujeola si 80.000 nevaccinati la poliomielita (…) Nu e bine”, a declarat Tudose la inceputul sedintei de Guvern de joi, potrivit Agerpres.

Totodata, seful Executivului i-a solicitat ministrului Sanatatii sa stabileasca un procedeu prin care romanii sa inteleaga necesitatea vaccinarii copiilor.

“Cel tarziu saptamana viitoare, sa aveti impreuna cu presa din Romania, cu tot ceea ce inseamna mijloc de comunicare, sa stabiliti un procedeu prin care sa inteleaga toti romanii ca trebuie sa fie vaccinati copiii. Nu se poate asa ceva, fiindca inteleg ca vaccinurile le avem, dar nu reusim sa ajungem cu el la destinatari”, a mai afirmat Tudose conform sursei mentionate.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: